Nu e timpul sa regandim strategia de schimbare?

Autor: David Icke | Textul original – aici

protests2

Protestatarii au luat cu asalt Royal Bank of Scotland din Londra in timp ce mii de oameni au tabarat asupra City inaintea summitului G20 al liderilor mondiali. Demonstrantii au aruncat proiectile si au intrat cu forta in banca dupa ce s-au ciocnit cu fortele de ordine din capitala. S-au spart si geamurile unei filiale HSBC. 24 de persoane au fost arestate si cativa politisti si protestatari au fost raniti. Activistii impotriva schimbarii climatice si-au instalat corturi in strada, in timp ce pacifistii se strangeau.
Restul articolului …

Bine, haideti sa luam o gura de aer, sa punem in miscare un pic de constienta si sa ne uitam din nou la aceasta situatie.

(1) Oamenii protesteaza pe strazile Londrei si in alte parti ale lumii de decenii. Au protestat impotriva invadarii Irakului, dar Irakul a fost invadat; au protestat impotriva saraciei mondiale, dar ea continua sa creasca; au protestat impotriva „globalizarii” (in timp ce au negat deseori faptul ca exista o conspiratie care urmareste centralizarea puterii globale) dar globalizarea avanseaza chiar mai rapid decat inainte.

(2) Un element major al protestelor din Londra din aceasta saptamana e cel al politicilor de „lupta impotriva incalzirii globale”, desi teoria despre cauzele umane ale „incalzirii globale” sau „schimbarii climatice” e o escrocherie, o nebunie „stiintifica”, menita sa justifice impunerile economice si Orwelliene care au rolul sa puna si mai multa putere in mainile catorva asupra celor multi. Pe scurt, „protestatarii” spun manipulatorilor sa faca ceea ce acestia au intentionat intotdeauna sa faca.

(3) De cate ori urmeaza sa mai fie impins inainte politicianul britanic Tony Benn ca sa spuna aceleasi lucruri pe care le-a spus, deceniu dupa deceniu, desi ele sunt intotdeauna urmate oricum de lucrurile impotriva carora protesteaza??

benn

Nu ma intelegeti gresit, sunt de acord cu multe din lucrurile pe care Tony Benn le-a spus, protest dupa protest, de-a lungul timpului, dar ceea ce vreau sa subliniez e asta: CE S-A SCHIMBAT VREODATA??

Acelasi lucru in privinta protestelor in masa – CE AU SCHIMBAT ELE VREODATA DIN LUCRURILE PE CARE ELITA NU A VRUT SA LE SCHIMBE??

Sistemul nu se teme de proteste; dimpotriva, le doreste pentru a justifica din ce in ce mai mult control pentru a ‘mentine linistea’. Lucrul de care se teme nu e protestul ci non-cooperarea fara violenta, pentru ca in general sistemul nu poate functiona si nu poate continua sa ne inrobeasca fara consimtamantul nostru.

Ii afecteaza protestele de astazi pe aceasti oameni?

brownobama

Bineinteles ca nu. Dar daca populatia ar inceta in masa sa mai coopereze in fiecare zi – fara violenta – la propria ei inrobire, personajele astea ar anula comanda de laxative.

De ce sa protestam cand putem refuza sa cooperam?

Cati oameni au controlul? Destul de putini.

Cati se afla sub control? Aproape sapte miliarde.

Cred ca vedeti o solutie de iesire din aceasta situatie.

Si nu e protestul in masa. E non-cooperarea in masa sau, ca sa folosesc temenul american, non-complianta.

Asa ca, va rog, nu va revoltati. Asta e EXACT ceea ce „Ei” isi doresc

Reclame


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: