Campania impotriva imprumutului FMI

Semnati petitia impotriva imprumutului FMI (!) – Am trecut de pragul de 10.000 de semnaturi. Veniti si voi!Va rugam sa trimiteti cat mai repede ACEST MESAJ prietenilor,sindicatelor, partidelor, presei, etc.Ce spun oamenii despre imprumut:

[oarecare] a spus:

Ei au zis doua, eu va zic, una – ORGANIZARE
E vorba dupa cum banuiati, de cit limp mai e pina la semnarea OFICIALA a imprumutului!

Ei spun doua spatamini ca sa ne adoarma simturile. Adica sa nu ne miscam energic. Mai mult ca sigur, peste o saptamina, anunta un comunicat IPMORTANT PENTRU TARA si ne anunta cu satisfactie (a lor, bineinteles) ca s-a semnat acordul cu FMI.

Situatia judecata realist este:
Noi sintem cca 5000 oameni (speram!); comparativ cu 20 milioane, asta e 0.025% din populatie.

Problema este ca 15% le convine situatia actuala, adica sint cca 8% elite reale (politicieni si imbogatitii) si resutul de 7..8% slujitorii lor, sau oricum in relatii strict dependente de aceste elite. Acestia NU VOR IESI IN STRADA, pentru amaritul ala care nu are ce pune pe masa.

O mare parte din oameni sint indolenti, sint preocupati de altceva, ect. NU CRED NICICARE CA E ATIT DE RETARDAT CA SA NU-SI DEA SEAMA CA CEVA NU E IN REGULA! Nu am date clare, dar estimez pe acestia la cca 30-40%. Acestia sint oameni energici, care se agita toata ziua, au si ceva bani, dar muncesc mult si nu-si bat ei capul „cu chestii de astea”. Ei isi zic, eu sint destept, am o meserie buna, banoasa, am si ceva bani strinsi la pusculita, pe mine nu o sa ma afecteze prea tare imprumutul. Aici sint multi tineri, care se gindesc la chestiile specifice virstei. De asemenea si pensionarii, care va dati seama ca ei abia rezista de la o zi la alta, abia au bani de o cana de ceai si o piine, daramite sa se amestece in asa ceva.

Mai exista lumea care poate nu ar fi indolenta, dar nu stie ca noi existam. Si astia sint 35-40%. Sa va spun cine sint ei? Ei sint miste oameni harnici, care se scola la 5 sau 4:30 ca sa ajunga la fabrica la 6:00. Ei sint cei pe care ii vedem dimineata, zgribuliti, in ploaie , ceata sa astepte in statiile de transport in comun, cind limuzinele smecherilor se intorc de la MEGA PARTIURI.

Acesti oamei sint muncitorii, tehnicienii, personalul TESA care sint singele efectiv al industriei. Mai sint intre ei si taranii, care muncesc din greu, dar fara spor, pentru ca legile sint „facute cum trebuie”, adica cum scria cineva, niste protocoale intelepte „taranii trebuie deposedati de averea lor, care e pamintul, prin ruinarea permanenta adusa de fortarea lor sa ia credite care nu le pot returna si ridicarea taxelor pe pamint si intru-n final ei toti vor sfirsi pierzindu-si pamitul”

Acesti oameni sint cei mai AFECTATI OAMENI, si sint afectati, ca daca li se inchide miine fabrica, ei nu mai au ce pune pe masa, de luna viitoare. Va dati seama ca din salariile din Romania, in mod normal nu poti sa-ti cumperi case si terenuri, care sa le inchiriezi si sa traiesti, cum fac slugoii elitelor, sau vedetele astea de doi bani, care toata ziua mor de dragul poporului, si cind e si ei sa dovedeasca ceva, nu mai stiu unde sa se ascunda.

Dar acesti oameni, NU AU AJUNS LA NOI, pentru ca nu sint internauti, pentru ca la tara nu prea sint preocupati de calculatoare si internet si noi nu am avut alta prezentare decit in INTERNET.

Dar la acesti oameni trebuie sa avem NOI acces. NUMAI SINDICATELE, au la momentul actual forta de coercitie asupra guvernelor si massmedia, sa fie ascultati, prin greve si pichetari; au organizarea, experienta si DETERMINAREA SA O FACA! Noi degeaba sintem capul, daca ei nu ne sint corpul!

Acum, eu sint sigur ca peste 8…9 luni, daca ar fi sa luam imprumutul, 60% DIN POPULATIE ISI VOR FI DAT SEAMA DE GRESEALA –DAR VA FI PREA TIRZIU!

Asa ca, daca noi, ca si gistele romane, vrem sa trezim cetatea, trebuie sa discutam cu sindicalistii, MAI ALES PENTRU CA VOR FI PRIMII LOVITI:

1.Restructurari masive (minimum 1.2 – 1.5 milioane; se inchid industrii intregi-criza e mondiala-criza cu acest scop e facuta)
2. Cresterea IMPOZITULUI PE VENIT (tot pe cel care ia salariu il afecteaza) nu pe patronul cu banii in paradisuri fiscale!
3. Cresterea TVA, a impozitului pe casa, apartament (la proprietati imobiliare o sa creasca dar nu mult, sa nu afecteze ELITELE, totusi!)
4. Educatia si recalificarea vor fi zero, din cauza ca asa a facut FMI peste tot – SOMERII OR SA MOARA DE FOAME, SAU OR SA FIE NEVOITI SA FURE, AU SA DEA IN CAP (nu se mai pot duce nici in strainatate, peste tot industria e la pamint) Singura sansa, ar fi agricultura, dar citi muncitori mai au la tara paminturi, ca sa fie fezabila treaba asta?
5. Degradarea COMPLETA a starii de sanatate generala a poporului!
6. Gradul de boli si de epidemii vor creste alarmant: riie, paduchi, TBC, holera, malnutritie, toate sint produsul saraciei si mizeriei (elitele au spitale private, cu salvari private, cu saloane private, cu asistente private, cu doctori dedicati personal) Clasele in mizerie sint impinse inspre marginea oraselor, cum este in Cairo (dead city – orasele cimitire), in Brazilia (Favelas), sau in Malawi (Shantytown), fara apa, curent, canalizare, pentru ca oricum nu pot nimic plati. NU VA POVESTESC CUM POATE MIROSI IN ACELE LOCURI, ca oricum nu m-ati crede!

Eu sint de acord ca toata massmedia sint niste ORDINARI! Nu exista adevar si lupta jurnalistica, decit atunci cind e vorba sa faca de reportaje despre Gigi Nita care a furat doua giste… Sau vorbesc despre adevaruri generalizate, gen, toata lumea fura, etc, etc.

Mai mult, ei acum DEJA INCEP SA PREZINTE ACTIUNEA POLITICULUI CA PE UN SUCESS:
Fratilor, m-am socat la emisiunea lui Moise Guran! Oamenii acestia sint ORI IMBECILI, ORI RAU INTENTIONATI! Mass media distruge Romania. Prima ca sint in mina ticalosilr si doi , nu au nici un fel de tinuta, ei ca si oameni, ma refer la angajatii de acolo.

Ei se bucura ca se redeschide creditarea! Ca niste copii topaia Guran, fericit ca i se reia creditarea! Creditarea care se reia, dar ce nu stie el, saracu, e ca este praf in ochi, pe care FMI, le-a pus pe banci sa il arunce, pina semneaza Romania imprumutul. Dupa aceea mai vedem!

Cineva dintre invitatii emisiunii, un domn destept, care nu-l prosteai cu una cu doua, se vedea ca stia din experienta, a facut o remarca EXTREM DE INTELIGENTE, pe care Guran, intr-o prosteasca euforie, nici nu i-a dat atentie. Omul a spus, ca da, s-ar bucura de creditare, daca creditele s-ar da industriei (autohtone, bineinteles) ca ea creaza plus valoare si locuri de munca, nu sa se dea credite la oameni sa-si ia plasme (iarasi).

Deci, eu in concluzie, recomand urmatoarele lucruri;
1. Trimiterea de mailuri prietenilor, cunostiintelor
2. Informate forumurile: gen desprecopii, Escape From Romania, tot ce are legatura cit de cit cu aomenii si de afara poate unii vor sa se intoarca)
3. Trimis la agentiile de stiri si pres: cum trimite cineva, vine si scrie: „am trimis la mailurile, x,y, z. Vedem mai incolo, cine ne e rieten si dusmen
4. Ati scris ca ati trimis la diverse personalitati, sportivi: vreau sa vad cui ati trimis? Mailuri cioncreta? La ce oameni? Cine sint roamani adevarati si cine tradatorii. Trebuie sa fim atenti pe viitor cind vor vrea sa se dea prieteni, sa stim cum ii tratam: prieteni sau lichele ordinare
5. CEL MAI IMPORTANT LA ACEST MOMENT, sa CONTACTAM SINDICATELE, DIRECT, cei care cunoasteti. Dac s-a vorbit cu ei, ei pot la rindul lor contacta si alte filiale sau centrala, sint cei mai organizati din tara asta
6. AM vazut si pe Guvernare@yahoo.co, ca se cam freaca cu etichete s conserve si prostii: fiecare sa trimita la ziare, sa tipareasca fluturasi sa-i lipeasca dimineata pe la 4..5 prin statii de tramvaie, locuri de anunturi, fara sa va vada careva
7. Se impune, cum spunea Cristian, organizarea! Sa se faca cumva pe orase, este cel mai bine. Oamenii sa intre in legatura unii cu altii, pe diferitele orase. Intrati fratilor, oprganizati-va, nu va fie frica, CA VA ZIC CA ORICUM VA FI FOARTE GRAV MAI INCOLO, SIGURAT!

CE PUTEM CISTIGA?
1. CEL MAI BUN CAZ-cel de dorit! – destul de putin probabil (toate punctele)
a) oprim imprumutul
b) facem un inventar al aurului din BNR si al valutei
c) organizam o Comisie Cetateneasca de Criza, care o sa gestioneze toata problema crizei
2. CAZ IN CARE NU OPRIM DEFINITIV IMPRUMUTUL, dar reusim SA IMPUNEM UN REFERENDUM NATIONAL – mi s-ar parea foarte just, daca oamenii nu vor sa fie salvati, asta e, DAR SA NU NE BAGE POLITICIENII PE GIT, CEVA DE NATURA ASTA, CU FORTA

3.CAZ CEL MAI RAU, nu oprim nici imprumutul, nu startam nici referendumul, DAR NOI SINTEM CU CONSTIINTA CURATA!

Eu daca o sa aud atunci VREUN POLITICIAN SAU VREUN BOU, CA GUITA CEVA „CA CE GREU ESTE” PERSONAL IL VOI SCUIPA IN GURA! VORBESC SERIOS, PENTRU CA NOI V-AM AVERTIZAT SI NU NE-ATI ASCULTAT. Eu cred ca numai si pentru asta si nu trebuie sa ne lasam. Pe linga asta, ne facem datoria si fata de copii nostri, eu unu nu mi-e rusine sa spun ca am facut tot ce am putut eu.

SI INCA UN LUCRU. DUMNEZEU ESTE CU NOI!

Sursa: petitieonline.ro/petitie/comentarii

Reclame


  1. cred ca e deja prea tarziu sa oprim acest imprumut…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: