Gripa porcului zburator

Absurditate pandemica: gripa porcului zburator

Autori: Patrick Wood, Dr. Russell Blaylock, MD | Articolul original

Globalistii care alimenteaza spaima imping oare media sa panicheze publicul, pentru ca acesta sa se indrepte catre o solutie universale de ingrijire a sanatatii?

Prin definitie, o "pandemie" e o epidemie cu larga raspandire geografica. Fear-monger-ii au intotdeauna grija sa adauge aluzia ca milioane de oameni ar putea si probabil vor muri, asa cum s-a intamplat in pandemia de Gripa Spaniola din 1918, care a ucis intre 20 si 100 de milioane de oameni in toata lumea.

Scuzati-ma, dar cum ar putea moartea a chiar cateva sute de oameni sa echivaleze cu moartea a 20 de milioane?

Mexicul, nu Asia de Sud, asa cum se intampla de obicei, e originea celei mai recente eruptii de gripa. S-a raspandit in numar limitat pe cateva continente.

Aproape toate mortile, limitate cum sunt, au avut loc in Mexic. Raportul dintre numarul mortilor si cel al infectiilor e foarte mic.

Din nou, cum se califica drept pandemie, fie si de departe, aceasta eruptie? Raspuns: nu se califica!

Oamenii de stiinta si virusologii sunt derutati pentru ca makeup-ul genetic al virusului contine elemente de gripa umana, porcina si aviara, din trei regiuni geografice: America de Nord, Europa si Asia. Pana acum, nu s-a descoperit asa ceva in natura, dar nu e teoretic imposibil (vezi New flu combines pig, bird, human virus si Mexico Seeks To Stop Spread Of Deadly Flu).

Din cauza makeup-ului sau genetic unic, acest autor propune ca aceasta gripa sa fie numita "gripa porcului zburator" sau GPZ.

Acest autor poate cu dificultate sa scrie ca autoritate despre partea stiintifica a gripei. Oricum, dupa lectura catorva lucrari cu autoritate in domeniul gripei porcine si aviare, pot fi facute cateva observatii.

In lumea expertilor virusologi, exista cateva tipuri de cercetatori: Observatorii si Experimentatorii.

Observatorii

Marea majoritate a cercetatorilor sunt observatori cu pregatire stiintifica inalta. Acesti oameni de stiinta de tip "Sherlock Holmes" examineaza patologia dezvoltarii virusului. Unde isi are originea? Ce animale sau oameni au fost implicati? Oamenii infectati au intrat in contact cu animalele? Sunt unele tulpini limitate geografic? Ati prins ideea.

Fara buni observatori, am sti putine despre sursa sau raspandirea diferitelor tulpini virale.

Exista cateva bune resurse pe Internet unde sunt publicate concluzii ale cercetatorilor observatori (vezi, de exemplu, H5N1 - Ultimate News on mutation ).

Ar trebui sa fim recunoscatori observatorilor perspicace care pot descalci mistere care altfel nu ar fi intelese.

Experimentatorii

O minoritate a cercetatorilor sunt experimentatorii. Acest grup e ingrijorator.

Experimentatorii isi construiesc un teren de joaca incercand sa creeze diferite tipuri de virusi pentru a masura efectul lor asupra animalelor testate.

Asta s-a intamplat la Baxter AG, unde un asemenea experiment a fost eliberat "in mod acidental" ca virus activ, intr-un vaccin distribuit in 18 tari (vezi Baxter: Product contained live bird flu virus). In acest caz, virusul viu H5N1 (al gripei aviare) a fost combinat cu virusul (uman) mult mai contagios - H3N2.

Expertii spun ca e aproape imposibil ca Baxter sa faca o asemenea eroare periculoasa in mod accidental. Ziarele cehe, in care povestea a aparut prima data, sugereaza ca a fost vorba de un angajat escroc sau o "cartita", care a amestecat in mod deliberat virusii, dar nimic din asta nu a fost inca dovedit. Baxter e acum extrem de suspectata ca incearca sa atate o pandemie care i-ar aduce venituri de sute de milioane de dolari pentru a furniza vaccinul normal H5N1.

Un alt exemplu e Centrul pentru Controlul Bolilor, din Atlanta, Georgia. Intr-un raport CDC din 2004, despre amestecarea virusilor aviar si uman intr-un studiu pandemic, s-a notat ca:

"Centrul pentru Controlul si Preventia Bolilor (CDC) va lansa in curand experimente care urmaresc sa combine virusul H5N1 cu cei de gripa umana si sa vada felul in care hibrizii rezultati afecteaza animalele. Scopul e evaluarea sanselor ca un asemenea virus "reasortant" sa apara si cat de periculos ar putea fi."

Criticii sunt ingrijorati ca un asemenea "franken-virus" ar putea el insusi sa cauzeze o pandemie daca scapa din mana creatorilor sai. Singurul raspuns al CDC-ului e acela ca facilitatile lor erau mai sigure decat celor care au suferit brese de un fel sau altul in anii trecuti.

De ce ar risca CDC sa expuna lumea unui virus creat artificial? Potrivit raportului de mai sus, acest lucru a fost facut pentru fi pregatiti pentru o asemenea situatie.

Asa cum s-a mentionat mai sus, experimentatorii sunt un grup ingrijorator. Experienta lumii reale indica faptul ca ei sunt in general supra-increzatori in indeminarea lor stiintifica si in capacitatile lor de a contine fructele imprevizibile ale experimentelor lor.

Concluzie

Exista cateva mari probleme cu actuala izbucnire a gripei porcului zburator. Daca a fost un joc murdar, s-ar putea sa nu iasa niciodata la lumina. Totusi, trebuie puse niste intrebari dure:

* Desi nu se stie ca porcii sa fi fost infectati cu virusul H5N1, rezultatul a fost intotdeauna un virus mai putin letal si mai putin contagios decat virusul aviar insusi. De ce e aceasta epidemie atat de evident contagioasa?
* Cum poate un cod genetic provenit de pe trei continente sa ajunga intr-o singura tulpina in Mexico City?
* Este acest virus un experiment scapat de sub control intr-un proiect esuat?
* Daca e facut de om si nu a fost eliberat accidental, atunci cine a facut-o si de ce?

Contampland aceste trei intrebari, urmariti preturile actiunilor industriei farmaceutice majore ajungand la cer in timp ce se invart sa vanda vaccinuri de miliarde de dolari. Uitati-va la guverne in timp ce acestea declara programe obligatorii de vaccinare. Uitati-va la administratia Obama in timp ce trece in viteza ingrijirea universala de sanatate prin Congres.

Intr-adevar, gripa porcului zburator poate fi tocmai numele potrivit pentru orice e responsabil de aceasta izbucnire de gripa.

In acelasi timp, putem redeschide acest caz cand vor zbura porcii sau atunci cand aproximativ 10 milioane de oameni au murit in cauza acestui virus, care se va intampla prima.

Opinia Invitatului Special: Dr. Russell Blaylock

[Nota editorului: prietenul meu, Dr. Russell Blaylock, e un neurochirurg certificat, autor si conferentiar. Ca expert in nutritie si vaccinuri, e si editor al larg distribuitului Blaylock Wellness Report. Dr. Blaylock a avut bunavointa sa trimita urmatoarele comentarii pentru cititorii August Review. Recomand calduros revista lui.]

Lucram in cadrul armatei in timpul primei gripe porcine, in 1976.

La acel moment a devenit regula ca toti soldatii sa fie vaccinati impotriva gripei porcine. Ca ofiter medical, am refuzat si aproape am ajuns in fata curtii martiale, dar armata nu dorea publicitate negativa. In ciuda asigurarilor primite de la toti expertii in virusologie, inclusiv ale Dr. Sabin, epidemie nu s-a materializat niciodata.

Ce s-a materializat au fost 500 de cazuri de paralizie Gullian-Barre, inclusiv 25 morti - nu datorita gripei porcine, ci ca rezultat direct al vaccinarii.

In acel moment, presedintele Gerald Ford, la sugestia CDC, a cerut vaccinarea intregii populatii a SUA.

Astazi, 33 de ani mai tarziu, auzim aceleasi plansete de alarma venite dinspre un sir similar de experti virusologi.

Companiile farmaceutice sunt ocupate sa creeze un vaccin pentru gripa porcina, in speranta ca aceasta administratie va face vaccinarea obligatorie, inainte ca alt dezastru legat de vaccin sa le distruga petrecerea.

Si, la fel ca inainte, un numar de experti la fel de calificati fac apel la calm, bazandu-se pe un numar de studii facute serios. Fara sa fie o surpriza pentru nimeni, si ei sunt ignorati de catre media si planificatorii guvernamentali.

Potrivit acestor rapoarte stiintifice, tulpina curenta de virus e H1N1. Poate fi inoculata in mod fortat la porci, dar s-a constatat ca nu se imprastie in populatia porcina. Asta inseamna ca pericolul unei epidemii bazate pe acest virus e mic.

Oricum, exista cateva tulpini ale acestui virus, printre care H1N1, H1N2, H3N1, H3N2 si H2N3. Ce a demonstrat stiinta e faptul ca atunci cand virusul trece prin corpul porcului, devine mai putin virulent — adica e mai putin probabil sa provoace boli grave la oameni. La fiecare trecere devine tot mai slab.

De vreme ce acesta nu e raspunsul pe care pseudo-savantii il doreau, ei au anuntat apoi ca e “posibil” ca porcii sa fie infectati cu ambii virusi, atat cel al gripei aviare (tulpina H5N1) cat si cel al gripei porcine (tulpina H1N1), rezultant astfel un mutant, o tulpina puternic virulenta care poate conduce la o pandemie.

De notat ca asta e pura speculatie si ca nici un om de stiinta nu a facut vreodata aceast truc. E pur ipotetic - ca si incalzirea globala. Virusologii CDC pretind ca in trecut au facut un truc virusologic similar, dar nu au publicat niciodata rezultatele si prin urmare au tinut datele la sertar.

In stiinta, in mod special in stiinta medicala, speculatia e tabu. Dar, oamenii de stiinta politicizati folosesc aceasta iluzie cu fum si oglinzi tot timpul.

Deci, ati putea intreba: "Ce-i cu toti oamenii care mor in Mexic?"

Aglomeratia, alimentatia proasta si in ansamblu, imunitatea scazuta, toate fiind indigene Mexicului, reprezinta o anume reteta pentru moartea ca urmare a aproape oricarei infectii [De notat ca, in ciuda celor 46 de cazuri de aceeasi gripa in SUA, nu au fost morti. Asta pentru ca americanii, prin comparatie, au o alimentatie si ingrijire medicala mai buna.]

Ca si SARS-ul si gripa aviara inaintea ei, spaima acestei gripe porcine e in mare parte o absurditate.

Luati doar doze mari de vitamina D3 (5000 IU pe zi), urmati o dieta sanatoasa si luati cateva suplimente de crestere a imunitatii (ca beta-1, 3/1, 6 glucan) si nu va trebui sa va faceti griji in privinta acestei gripe.


About this entry