Cum sa faci bani din vaccinarea populatiei sarace


O organizatie emite obligatiuni bazate pe plati garantate pentru vaccinarea populatiei sarace

Aici gasiti postarea originala

Obraznicia elitei nu are limite.

Exista acum obligatiuni cu ratingul AAA, care se bazeaza pe vaccinarea populatiei sarace! Intocmai! Dobanzile obtinute pe aceste "obligatiuni de vaccinare" sunt garantate de Franta, Italia, Norvegia, Africa de Sud, Spania, Suedia si Marea Britanie.

Cine cumpara aceste obligatiuni?

The International Finance Facility for Immunisation spune urmatoarele despre oferta initiala din 2006:

"Pretul aceste obligatiuni a fost fixat prin comparatie cu cel al altor emitenti suverani/supranationali si obligatiunile au fost cumparate de o larga arie de investitori - atat geografic cat si ca tip de investitor - incluzand cateva banci centrale, fonduri de pensii, manageri de fonduri si companii de asigurari. Deutsche Bank si Goldman Sachs au fost lead-manageri ai acestor emiteri inaugurale de obligatiuni.

Printre persoanele care au sustinut initiativa IFFIm se numara Sfintia Sa Papa Benedict al XVI-lea, Majestatea Sa regina Rania Al-abdullah a Iordanului, cardinalul Renato Raffaele Martino, arhiepiscopul de Canterbury, Dr Rowan Williams, Rabinul sef - Dr Jonathan Sacks, Iqbal Khan - din Consiliul Musulman al Marii Britanii, Ramesh Khalidi - din Hindu Forum, Indrajit Singh OBE - din Sikh Council of Britain, ca si Bono si Bob Geldof."

Nu as fi putut inventa asa ceva nici daca as fi incercat.

Au existat de asemenea oferte-retail de "obligatiuni de vaccinare" in Japonia, in 2008 si 2009.

Sunt multe documente pe acel site. Am nevoie de ceva timp ca sa investighez povestea asta. Verificati-o si voi pe: iff-immunisation.org.


About this entry