INITIATIVA CETATENEASCA IMPOTRIVA IMPRUMUTULUI FMI

Va rugam sa trimiteti cat mai repede acest mesaj prietenilor,sindicatelor, partidelor, presei, etc.

DE LA:
============================================================
INITIATIVA CETATENEASCA IMPOTRIVA IMPRUMUTULUI FMI – ICIIF
PETITIA ONLINE: Fara imprumut la FMI SI Banca Mondiala
============================================================

Dragi concetateni,

Situatia generala este foarte grava in tara si noi vedem asta zilnic! Va rog sa intelegeti ca acum nu este timp de lupte numai pentru mici succese individiuale, ale fiecarei grupe sindicale ci trebuie vazuta problema in ansamblul ei.

Guvernul va promite fiecaruia dintre dvs., marea cu sarea, iar la momentul respectiv, cind va fi pus sa le infaptuiasca, va refuza cu nerusinarea caracteristica-i sa indeplineasca promisiunile.

EI VOR PROMITE ORICE, PINA CIND ACORDUL CU FMI, VA FI INCHEIAT COMPLET, PENTRU CA ACESTA ESTE SOPUL FINAL AL ACESTOR TRADATORI DE NEAM.

POLITICIENII SINT PE STATELE DE PLATA ALE MAFIEI BANCHERILOR-CAMATARI INTERNATIONALI SI LE EXECUTA ORDINELE CA NISTE SLUGOI CREDINCIOSI.

POLITICIENII NU LUCREAZA PENTRU BINELE NOSTRU AL POPORULUI, CI AL LOR PERSONAL SI AL STAPINILOR LOR, CARE LE PERMIT SA STEA IN LOCURILE LOR CALDUTE!

Impotriva acestui lucru, trebuie sa ne unim NOI, TOTI ROMANII, FARA INTIRZIERE SI SA BOICOTAM ACEST ACORD INCEPUT, PENTRU CA SA FIE RESPINS IMEDIAT SI IREVOCABIL IMPRUMUTUL LA FMI.

ICIIF, sintem o organizatie cetateneasca care am trimis o PETITIE-SCRISOARE, cu semnatura a peste 7000 mii de semnatari, Guvernului, tuturor politicienilor, ziarelor, televiziunilor.

La aceasta scrisoare, vrem sa va informam, ca nu am primit nici un raspuns, de asemenea nu s-au publicat cuvintele pline de responsabilitate ale acestor oameni in mass media!

De aceea, sintem acum incredintati, mai mult decit niciodata, din cauza ca tratativele acestui imprumut au fost facute in secret, cu acordul a toata presa si mass media din Romania, care nu spune adevarul, ci este controlata de interese OSTILE ROMANIEI, iar imprumutul ARE DOAR SCOPUL DE A DISTRUGE IREMEDIABIL ROMANIA SI POPORUL ROMAN, NU CA SA RELANSEZE ECONOMIA,CUM MINT POLITICIENII

Cum sa relansezi economia, dind bani doar la banci 14 miliarde , care-si urmaresc interesele firmelor-mama straine si nu industriei si agriculturii romanesti, care e la pamint si in timp dind afara sutele de miide oameni sau milioane?

Lupta noastra trebuie sa fie comuna, impotriva acestui dusman devastator, pentru ca imprumutul nu va aduce decit somaj, reduceri salariale, reduceri ale drepturilor indrepatite ale oamenilor muncii, reducerea pensiilor, instaurarea foamei, a bolilor de tot felul, a distrugerii si ruinei complete a poporului roman.

Trebuie sa intelegem, ca aceast imprumut, vine ca o parte a unei conspiratii mondiale, prin care elitele bancare mondiale, vor sa distruga, in etape succesisve, economia fiecarei tari, sa o aduca in ruina, pentru ca apoi ei, bancherii, sa le propuna ajutorul, bineinteles in termenii dictati de ei. Si anume, pierderea libertatii, a drepturilor fundamentale si chiar a vietii pentru noi si copii nostri.

De aceea trebuie sa intelegeti, ca acum este timpul, sa ne unim toti, cu mic cu mare, sindicalisti de la stat, cu cei de la privat, intelectualii, muncitorii, profesorii, toti oamenii din tara asta care mai au o farima de ratiune si de patriotism.

Ne adresam dvs. in acest ultim ceas, sa ne unim eforturile si lucrarea, in scopul eliberarii Romaniei de aceasta monstruoasa lucrare a politicienilor, slabi, inepti, incapabili sa rezolve problemele economice nici in vreme de bunastare, daramite in vreme de criza, acesti politicieni, care nu stiu sa rezolve altcumva, decit sa taie in carne vie, din salariile si drepturile, fiecaruia, decit sa-si bata capul sa gaseasca solutii economice viabile, sa elimeine hotia si furturile care au dus aceasta bogata tara, incit sa nu mai poata plati pensiile batrinilor, adica a parintilor si bunicilor nostri, care dupa ce au trudit o viata, nu pot sa stea linistiti la batrineti.

Va rugam sa cititi tot ce scriem noi in documentele noastre, sa cititi scrisoarea catre Guvernanti, si sa trecem urgent la boicotarea acestui imprumut care ne va distruge imediat si iremediabil pe toti romanii, incepind imediat cu salariatii si pensionarii.

Va invitam sa cititi ce scriem pe site-ul petitiei, unde oamenii discuta.

Noi trimitem aceasta scrisoare la toate grupurile sindicale, de asemenea va rugam sa ne sustinem reciproc, dvs. sindicatele, fiind cea mai organizata forta din tara, de care guvernul tine cont.

Ca si dovada va trimitem fisierul cu semnaturile (atentie, in fiecare moment, numarul de semnatari creste!):
fara_imprumut_la_fmi_7056_semnatari.pdf

PENTRU CA NE PASA! Dumnezeu sa fie cu noi!

INITIATIVA CETATENEASCA IMPOTRIVA IMPRUMUTULUI FMI
PETITIA ONLINE: Fara imprumut la FMI SI Banca Mondiala

7056 Semnaturi si continuam …
http://www.petitieonline.ro/petitie/fara_imprumut_la_fmi_si_banca_mondiala-p67703048.html
guvernare@yahoo.com

Documentele miscarii noastre cetatenesti:
http://www.1989.9f.com/
http://petitie-anti-fmi.9f.com/

=============================================================
SCRISOARE CE S-A TRIMIS OFICIALITATILOR:
=============================================================
DE LA:
INITIATIVA CETATENEASCA IMPOTRIVA IMPRUMUTULUI FMI
PETITIA ONLINE: Fara imprumut la FMI SI Banca Mondiala
=============================================================

23 Martie, 2009
ROMANIA

CATRE PRESEDINTELE ROMANIEI,
CATRE PRIMUL MINISTRU,
CATRE GUVERNUL ROMANIEI,
CATRE CAMERA DEPUTATILOR,
CATRE SENATUL ROMANIEI,

Scrisoare catre ROMANI, Guvernul Romaniei, PRESEDINTELE ROMANIEI, PRIMUL MINISTRU si TOTI POLITICIENII,

Sintem un grup de 3036 cetateni romani, care la aflarea vestii ca Romania va lua CEL MAI MARE IMPRUMUT din istoria sa, de la FMI, am inceput sa ne informam si sa dezbatem implicatiile unei asemenea actiuni asupra tarii si a vietii noastre, iar in final s-a luat initiativa de a se crea un site pe internet unde romanii preocupati pentru viitorul lor, sa poate VOTA IMPOTRIVA ANGAJARII ORICARUI IMPRUMUT LA FMI SI BANCA MONDIALA.

Astfel ca in data de 3-Mar-09, am aflat prin intermediul ziarului Capital, conform caruia Ministrul de externe german afirma ca Romania va lua un imprumut de la FMI.
Cetatenii, dupa o activitate febrila de informare, schimburi de informatii si idei, au creat un document Avertizare-Manifest in 10-Mar-09, care s-a finalizat in 16-Mar-09. In acest document, se arata ca sintem pusi intr-o pozitie foarte periculoasa daca se angajeaza acest imprumut, ce va periclita viitorul cetatenilor si siguranta noastra nationala.
Motivele pentru care noi sintem impotriva imprumutului sint:

1. Situatia mondiala este deosebit de grava, toate economiile tarilor dezvoltate se afla in pragul colapsului, cele mai mari puteri economice ca SUA, Marea Britanie, Germania, etc, au luat o mare cantitate de bani din banii contribuabililor si i-au varsat in sistemele bancare ale acestor tari. In ciuda sumelor uriase, nu s-a putut nicicum opri declinul economiilor nationale, mii de firme falimentind si milioane de oameni fiind disponibilizati si pierzindu-si casele, prin neplata ratelor, deci conducind la mari presiuni sociale. Bancile, care in loc sa fie anchetate si investigate pentru situatia creata chiar de ele, li s-au dat bani, fara ca sa fie initiat un sistem prin care sa fie verificate in vreun fel de congres sau de reprezentantii poporului (SUA) dind nastere unor abuzuri si fraude de proportii; directorii dindu-si bonusuri nejustificate, in timp ce oamenii din banii carora se plateau aceste ajutoare bancilor, sint someri si fara case. Deci, vrem sa preintimpinam in tara noastra, posibilele fraude si lipsa de control in domeniul economic.

2. Organismul financiar, Fondul Monetar International (FMI), este legat in mod automat, in orice tara a actionat, de degradarea rapida a vietii economice si a bunastarii tarii respective, prin cresterea imediata a taxelor si impozitelor, prin devalorizarea monedei locale, prin implicarea FMI in politica financiara a tarii, prin scaderea bugetului sanatatii si educatiei. Valoare bunurilor au scazut puternic fiind cumparate la pret de nimic de firme ‘agreeateâ’ FMI; sint nenumarate dovezi ca prin coercitia clasei politice in tara respectiva s-a obtinut accesul asupra resurselor valoroase, energie, apa, minereuri, fabrici, la preturi nesemnificative si din care poporul tarii a avut numai de pierdut. Romanii nu au uitat anii ’90, cind situatia economica a fost complet compromisa de FMI, si atunci nu era criza globala.

3. Consideram faptul ca secretul in care au fost invaluite discutiile initiale, dintre oficiali romani si straini, faptul ca aflam de la straini ceea ce trebuia sa aflam de la alesii nostri si ca diversi politicieni vehiculau diverse sume, aceasta arata lipsa de unitate politica, lipsa de intelegere a situatiei economice de catre clasa politica. Deasemenea justificarile fara suport real, ale Dlui. Guvernator al Bancii Nationale a Romaniei, care ne spunea acum doua luni, ca situatia Romaniei este in regula, iar acum ne spune ca avem nevoie de 20 miliarde euro, doar pentru a mentine controlul cursului de schimb, ne face sa consideram CA AICI ESTE CEVA PROFUND GRESIT! Se adauga la aceste lucruri, faptul ca dl. Isarescu face parte din Comitetul Excutiv al Comisiei Trilaterale, un organism internationalist, globalist mondial, noi nu sintem convinsi ca dinsul poate sa aiba aceasta calitate in timp ce se ocupa de interesele noastre vitale, insemnind manipularea tuturor banilor si aurului poporului roman.

4. Nu putem accepta angajarea in numele nostru, de catre o clasa politica slaba, divizata in vesnice lupte interne, a unei sume asa de mari, inainte de a sa face un Inventar si o Declaratie, cu verificarea de catre organele statului si a unei comisii de reprezentanti ai poporului, a tuturor conturilor de rezerve valutare si de AUR, din Banca Nationala a Romaniei, ca sa stim exact de la ce suma se pleaca. In scopul exercitarii unui control foarte strict, deoarece in aceasta criza globala, banii sint foarte scumpi, trebuie instituit un sistem de indicatori de verificare si un sistem de raportare periodica, saptaminal si consolidat lunar, indicindu-se ce sume se cheltuie si pentru ce scop, ca sa evitam fraudele sau erorile, care se constata si in alte tari mult mai dezvoltate.

5. Ne ingrijoreaza ca acest imprumut se doreste a se lua intr-un an electoral, cind se stie ca politicul are nevoie de sume mari de bani, pentru desfasurarea campaniilor electorale, faptul ca nu s-au facut discutii publice in mass-media, unde specialisti in economie, industrie si domeniul social sa dezbata implicatiile unui asemenea imprumut devastator, deasemenea faptul ca se incearca sa se forteze mina poporului roman prin derularea rapida a procesului de analiza si semnare a imprumutului si punerea in fata faptului implinit; ne deranjeaza ca specialistii FMI au venit, practic neinvitati de noi, cei care vom plati toti banii si ca nu am fost instiintati ori intrebati care este parerea noastra.

6. Dat fiind secretul care invaluie aceste intilniri de taina, ne temem ca FMI si alte organisme internationale, folosindu-se de acordarea imprumutului, pot forta politicul sa voteze unele legi care ne vor afecta sanatatea, libertatea, prosperitatea si viata, cu scopul voit de a-si asigura siesi, siguranta profitului in timp de criza, in dauna poporului roman.

7. De asemenea, am fost deja mintiti, chair inainte de a se lua acest imprumut, pentru ca ni s-au dat asigurari, ca BANII VOR FI FOLOSITI DOAR PENTRU MENTINEREA CURSULUI VALUTAR, pe cind astazi 18-Mar-09, ni s-au adus la cunostiinta de dl. Prim Ministru, ca o mare PARTE DIN BANI SE VOR DA BANCILOR PRIVATE. NOI SINTEM COMPLET IMPOTRIVA ACESTUI LUCRU, de vreme ce aceste banci sint niste entitati corporative private apartinind diverselor persoane private, sau asociatii private; deci ele nu sint ale statului roman. Aceste banci s-au dedat unor activitati care au condus la dezastrul financiar si economic mondial, iar in Romania aceste banci au practicat dobinzi mult mai mari ca in alte tari europene, efectuind o exploatare nemiloasa; au avut o activitate speculativa, incercind sa dea lovituri destabilizante monedei nationale, fiind de asemenea vinovate de cresterea nejustificata a preturilor terenurilor si caselor, ce a afectat multi romani care nu si le-au mai putut permite.

Date fiind aceste motive, noi, cetatenii semnatari ai petitiei,

NE OPUNEM VEHEMENT ANGAJARII ORICARUI IMPRUMUT LA FMI SI BANCA MONDIALA si solicitam pe aceasta cale INCETAREA IMEDIATA A ORICAROR TRATATIVE SI NEGOCIERI, FIE PE FATA, FIE IN ASCUNS.

Cu stima,

I.C.I.I.F.
INITIATIVA CETATENEASCA IMPOTRIVA IMPRUMUTULUI FMI
SEMNATURILE A 3036 SINT ATASATE IN FISIERUL PDF:
Fara_Imprumut_la_FMI_3036_cetateni.pdf

SI DEASEMENEA, ONLINE:
http://www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/fara_imprumut_la_fmi_si_banca_mondiala-p67703048.html

=============================================================
SCRISOAREA DE AVERTIZARE A PERICOLELOR IN LUME SI IN ROMANIA
=============================================================

AVERTISMENT
– MANIFEST IMPOTRIVA IMPRUMUTULUI LA FMI
Trimis la 16 Martie 2009 15:06:44

Aici se arata de ce Romania nu trebuie sa angajeze un imprumut la FMI si Banca mondiala, CEL MAI MARE DIN ISTORIA ROMANIEI si ce trebuie facut pentru a stopa asta.

Va rog, ca inainte sa luati vreo pozitie, sau sa rejectati acest manifest, SA STUDIATI TOATE DOCUMENTELE, care au linkuri incluse aici.

VA ROG FOARTE MULT SA NU AVETI INCREDERE IN NICI UN POLITICIAN, ORICE VA SPUNE SI ORICE VA PROMITE. TOTI SINT CORUPTI SI NU APARA INTERESELE ROMANILOR SI ROMANIEI!
E TIMPUL SA NE LUAM IN PROPRIILE MIINI ACESTE TREBURI DEOSEBIT DE IMPORTANTE, DE CARE DEPINDE INSASI EXISTENTA NOASTRA SI A COPIILOR NOSTRI!

================================

Toata lumea se afla la acest moment, intr-o criza diabolic orchestrate de inalta elita mondiala, in special, familiile Rotschild si Rockefeller, cu scopul de a spolia toate popoarele lumii de bogatiile pe care le au si de a-si indeplini visul secular, acela de a conduce, pe fata, nu din umbra ca si pina acum,intreaga planeta.

Aflindu-se pe ultima suta de metri, elitele au conceput aceasta criza, adica lovitura finala, acum 16 ani, prin conceperea bulei imobiliare din Statele Unite (Fannie si Freddy ) si mai ales a bulei derivativelor. Au reusit prin coruptie si prin folosirea mass-mediei, care e 100% in mina lor, ca guvernele sa inchida ochii la escrocheriile unor escroci mai mici sau mai mari, gen Maddoff, sau la devalizarea a 125 Miliarde de dolari in Iraq, etc.

Astfel ca la momentul pertinent, au denunutat chiar ei, escrocheriile ce se desfasurau, amplificind efectele prin presa si televiziune, declansind astfel criza.

Criza au declansat-o cu scopul distrugerii tuturor sistemelor bancare ale statelor lumii, bazindu-se pe cea mai mare escrocherie si bataie de joc: BAILOUTUL BANCILOR FALIMENTARE IN SUA si UK; sa se dea din banii contribuabilor fonduri bancilor, fara nici un control din partea statului, fara sa le ceara actiuni in schimb, sau sa li le impuna conditii in favoarea cetatenilor. Dealtfel, primind acesti bani fara nici un control sau sistem de a fi verificati, bancherii imediat si-au permis sa-si acorde niste bonusuri nesimtite, dupa ce ca tot ei au adus bancile in pragul colapsului.

Semnarea acestui bailout de 780 Miliarde $, a fost posibil prin fortarea politicienilor sa semneze un document de 1600 pagini, numit Stimulus Bill, fara nici o prezentare prealabila a continutului, ci doar cu o ora inainte de semnare. Politicienilor li s-a spus ca daca nu semneaza, guvernul va declansa legea martiala.

Justificarea semnarii acestui act a fost, pasamite, sa ajute economia americana (indirect, cea globala ce ar fi fost afectata de caderea firmelor de asigurari), prin crearea de noi locuri de munca si prin impulsionarea sistemului economic. De fapt banii au ajuns cca 80% la banci si nu s-au creat locuri de munca. Restul au fost canalizati spre diverse firme `’prietene`’ a celor din sistem.

Ce este socant e, ca nici pina azi, Banca Rezervei Federale, nu vrea sa spuna unde s-au dus, la ce banci, cele 2,2 TRILIOANE de dolari din banii contribuabililor.

Banca Mondiala, pentru cine nu stie este organic legata de Banca Rezervei Federale a SUA, care este o BANCA STICRT PRIVATA, nu se afla sub controlul guvernului SUA si unde actionari sint familia Rotschild 80% si Rockefeller, 20%. De asemenea FMI este un organ foarte „eficient” al acestor elite bancare. Aici se prezinta o scurta istorie a acestor organisme:

http://video.google.com/videoplay?docid=-7322446344238270341

Ca sa nu mai existe nici un dubiu, ca actuala stare este cauzate de conspiratie: Banca Rezervei Federala a stopat din 23 Martie 2006, publicarea cantitatii toatale de dolari in circulatie, pentru a se pregati pentru viitorul de acum. Astfel se tiparesc bani fara acoperire, in nestire si nu se stie exact valoarea inflatiei:

http://safehaven.com/article-4108.htm

Economistul Peter Schiff (ca si Ilie Serbanescu al nostru) a anuntat inca din 2006, presidentia SUA, mai marii bursei si Rezervei Federale, ca se va produce o criza de proportii. A fost tratat cu condescendenta si bataie de joc. Va rog priviti:

Comisia de verificare a bursei americane, SEC, a fost informata acum 10 ani, ca escrocul Madoff desfasoara un joc piramidal tip schema Ponzi (Caritas), dar nu au luat nici o masura sa investigheze. Aici este prezentata ancheta senatorului asupra sefilor SEC, care nu stiu ce sa raspunda, ca niste copii prinsi cu lectiile nefacute:

De altfel, in ultimul film, The Obama Deception (Inselaciunea lui Obama), patriotul si luptatorul american impotriva Noii Ordini Mondiale, Alex Jones, ilustreaza foarte sugestiv ce s-a intimplat in lume in ultima vreme:


DC0&index=0&playnext=1

Cu banii FURATI de la oameni, elitele si-au permis sa ruineze piata petrolului. De ce? Ne-a spus Soros de ce: Pentru ca mai exista tari rebele, cum e Iran, Rusia sau Venezuela care nu vor sa joace cum le cinta Noua Ordine Mondiala. Si chiar el, spune cu satisfactie, ca Chavez nu poate finanta o revolutie bolivara cu 40$/baril si ca lui Ahmadinejad nu-i da mai mult de un an ca presedinte:

Cu banii furati, elitele mentin pretul scazut la aur, si il cumpara in cantitati industriale. Intre timp se tiparesc cantitati necontrolate de bancnote care vor prabusi in viitorul apropiat moneda SUA.

Elitele cumpara cele mai valoroase proprietati, firme si bunuri pe nimica toata. Cu o parte din acesti bani furati, isi angajeaza ARMATE PRIVATE, deoarece se asteapta ca in momentul cind oamenii vor afla de marea tradare, sa protesteze cu violenta. In SUA platesc firma Blackwater, actual Xe (ce a actionat in Iraq), iar in Europa este constituita o armata NATO secreta, de elita:

http://www.globalresearch.ca/articles/GAN412A.html

De asemenea ei isi construiesc BUNKERE SUBTERANE, (20 MILIARDE $ per bucata), unde se pregatesc sa se retraga in caz ca nu mai pot controla masele dezlantuite.


http://info.po9t.com/content/o-scrisoare-de-la-un-politician-norvegian

In aceste bunkere stocheaza provizii pe termen indelungat, cumparate tot din banii oamenilor:

http://www.worldnetdaily.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=70281

Pentru eventualitatea unei razmerite extinse, ei si-au pregatit intr-un bunker unde au stocat toate tipurile de semintele de pe pamint, in Svalbard Norvegia, ca sa fie asigurati, ca dupa ce vor declansa la suprafata arme nucleare neutronice de mica putere, care distrug oamenii si viata, dar lasa neatinse cladirile si infrastructura, vor putea sa recreeze pe pamint plantele:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/6335899.stm

Aceste micro-nukes sint arme nucleare de putere foarte mica, cu timp de injumatatire foarte scurt, cum s-au folosit si in Bali:

http://www.cuttingedge.org/NEWS/n1715.cfm

Unul din scopurile lor declarate este ca sa reduca populatia Terei la un minim de 500 milioane, usor controlabil, declaratie cioplita in 8 limbi pe Pietrele ghid din Georgia, SUA:

http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones
http://www.radioliberty.com/stones.htm

Ei platesc miliarde pentru a studia in laboratoare cum sa faca Virusul Gripei Aviare cit mai letal; iata ca ce s-a intimplat acum o saptamina in Cehia:

http://www.torontosun.com/news/canada/2009/02/27/8560781.html

Produc niste arme biologice ingrozitoare, pe care le vor prezenta ca aparute ca rezistenta la antibiotice, dar de fapt obtinute prin militarizarea si modificarea genetica, in laboratoare, a unor stafilococi, printre care necrosis fasciis si stafilococul pyogenes, precum si variante super rezistente al stafilococului aureus. Ele vor „aparea” in lume ca o ciudatenie la inceput, insa fac ca antraxul sau ciuma bubonica sa para ca o plimbare prin parc:

http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.medscape.com/content/2002/00/42/9
5/429548/art-smj429548.fig2.jpg&imgrefurl=http//medgenmed.medscape.com/viewarticle/42
9548_print&usg=__eO3lGzv8w50PQqkQ8zjLkt2HYLg=&h=302&w=400&sz=22&hl=en&start=1&um=1&tb
nid=kVEJ_TIhgdsqVM:&tbnh=94tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dnecrosis%2Bfasciitis%26ndsp%3D
20%26hl%3Den%26client%3Dsafari%26rls%3Den-us%26sa%3DG%26um%3D1http://en.wikipedia.org
/wiki/MRSA

Au introdus in toate produsele alimentare, in sucurile racoritoare, batoanele energetice, etc. sirop de porumb, HFCS (High Fructose Corn Syrup) care prin tehnica de fabricatie contine doze mari de mercur, care produce diabet si alte afectiuni grave:

http://www.chicagotribune.com/features/lifestyle/health/chi-mercury-corn-syrupjan27,0,2801323.story
http://www.msnbc.msn.com/id/28877253

Lista produselor in care se gaseste sirop de porumb (HFCS). Veti fi socati de ceea ce aflati:

http://www.accidentalhedonist.com/index.php/2005/06/09/foods_and_products_
containing_high_fruct

De asemenea nelipsitul Glutamat de sodiu – MSG, sau E621, ce se foloseste ca potentator de aroma, in mai toate supele la plic si adaosurile de mincare tip Vegeta.

http://www.ecomagazin.ro/vegeta-mult-gust-multa-sare/

Vedeti in acest clip, ce afectiuni grave produce acest aditiv alimentar:

http://video.google.com/videoplay?docid=599381265368100582&ei=F7n3SPyNApnWqAPo9a0E&q=msg+%2260+minutes%22

Ne-au introdus in circuitul alimentar aluminiul, un metal care s-a demonstrat clar ca produce boala Alzeheimer:

http://www.alzheimer.ca/english/disease/causes-alumi.htm

Au introdus in vaccinuri, pe care ne obliga copilasii si pe noi sa le luam, diferite substante, saruri de aluminiu, mercur (Thimerosal), celule prelevate de la fetusi m.0.r.t.i., care destabilizeaza sistemul imunitar al organismului si produc cancer, SIDA si deseori chiar moarte:

http://www.squidoo.com/vaccinestrashdna

Despre celulele de fetusi m.0.r.t.i. din vaccinuri, s-au descoperit lucruri terifiante:

http://lizditz.typepad.com/i_speak_of_dreams/2009/01/vaccines-and-fetal-cell-lines.html

Vaccinuri contaminate cu virusul HIV, descoperite in SUA, au fost retrase si vindute apoi in EUROPA, infectind mii de hemofili:


http://www.ahrp.org/infomail/0503/22.php

In apa de baut a oamenilor se adauga fluor (in SUA si alte tari). Fluorul afecteaza nivelul general de inteligenta; aviz numarul mare de copii retardati care se nasc:

http://www.fluoridealert.org/health/brain/

DAR SI IN ORICE PASTA DE DINTI DIN LUME:

http://www2.fluoridealert.org/Alert/United-States/National/Toothpaste-How-Safe

In Europa si la noi se introduce clor, care produce cancer, eczeme si boli grave de inima:

http://www.fluoridealert.org/health/brain/

In sarea de bucate, sarea de masa, se introduce CIANURA! Verificati chiar dvs, pe pachetiul de sare, ce contine E535 (ferocianura de sodiu) sau E536 (ferocianura de potasiu), ca agenti anticoagulare. In stomac sau lichide, ferocianura disociaza in mai multi compusi, dintre care SI CIANURA. Cu fiecare lingurita de sare, introducem in noi CIANURA. Cine are nevoie sa consumam in orice mincare, cianura? Verificati chiar dvs.

Toate medicamentele care se prescriu, de fapt trateaza efectele si nu cauzele bolii. Aceasta permite mentinearea oamenilor bolnavi in continuare si beneficii de zeci de miliarde, pentru firmele de farmaceutice.

Ca sa ne omoare si mai eficient vor sa voteze in Europa si SUA, Codex Alimentarius, prin care vor sa priveze oamenii de vitamine, aminoacizi esentiali, sa introduca numai hrana modificata genetic (GMO). Adica de exemplu, vor sa declare vitamina C, medicament cu distributie controlata, ca si heroina, pe care sa o poti lua numai pe reteta. Spre norocul nostru, niste oameni curajosi au oprit aceast abominabil atentat in Europa (pe moment). In SUA, e in stadiul final de aprobare.

Sterilizarea barbatilor, prin introducerea in alimentatie a unui soi de porumb modificat genetic, care contine o gena a sterilitatii, precum si sterilizarea prin vaccinare, a femeilor:

http://www.healthfreedomusa.org/?p=563

Tot pentru reducerea numarului de familii, si deci a copiilor, se voteaza in toata lumea, legi care dau drepturi „excesive” femeilor si copiilor, cum este acum si in Romania, care de fapt vor descuraja oamenii sa-si mai intemeieze familii si sa apeleze la „servicii” platite. In acest fel, statul poate incasa impozit pe prostitutie si e sigur ca nu se mai nasc atiti copii, exact cum s-a trasat calea de scoala eugenica britanica, la inceputul secolului, prin Bertrand Rusell. Prin aceste legi, vor face ca oamenii sa fie si mai insingurati, deci mai expusi la manipularea psihologica. Sa nu uitam ca miscarea feminista, nu a avut decit scopul ca femeile sa mearga si ele la servici, si sa creasca masa persoanelor impozitate, concomitent cu scaderea numarului de copii.

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_globalelite05.htm

De asemenea, elitele vor sa chip-eze toti oamenii, cu scopul de control complet. Si la noi, doresc introducerea peste noapte a buletinelor, permiselor auto si pasapoartelor cu CHIP, sub motivul ca asa e modern, dar de fapt e etapa pregatitoare pentru implantarea CHIP-ului RFID, in mina (RFID=Radio Frequency Identifying Document). Astfel au timp sa realizeze reteaua utilizata la citirea chip-urilor, de la distanta si creaza o obisnuinta in a accepta aceste chipuri. Vedeti aici ce-i spune Nik Rockefeller lui Aaron Russo (pentru ca a spus lumii acest secret, Arron a fost ucis):

http://video.google.com/videoplay?docid=1263677258215075609

Chip-urile au o mica baterie de litiu, care doar la o mica fisura, se scurge in fluxul sanguin. Acest litiu e o otrava puternica, care produce moartea in niste chinuri groaznice.

Deoarece, schimbul liber de informatii intre oameni, pe internet, este foarte deranjant pentru aceste elite, care fac eforturi enorme sa blocheze orice informatii din mass media controlata de ei, au inceput sa ia masuri de a desfiinta forma actuala de internet. Astfel ei preconizeaza implemetarea accesului pe baza biometrica la furnizor si siteurile vor trebui „aprobate”. Acestea au fost deja implementate si testate in China, unde functioneaza perfect. Vor incepe de la interzicerea site-urilor pentru adulti, de jocuri si in final vor interzice site-urile „deranjante”. De altfel, politicienii corupti din Romania, au si votat pe ascuns, in perioada summitului NATO la Bucuresti, ascultarea telefonului, interceptarea mailului si inregistrarea siteurilor pe care navigam. Deci impreuna cu chip-area, se doreste un control absolut, a ceea ce facem, unde ne aflam, citi bani avem, ceea ce cumparam, ce mincam, la ce filme ne uitam, ce ziare citim. ELITELE VOR UN CONTROL COMPLET.

Si daca noi ne razvratim, vor da comanda de blocare a CHIP-ului. Din acel moment, omul inceteaza sa mai „existe” social. Acesta e genul de control pe care il doresc.

DE ALTFEL SCOPUL FINAL AL CRIZEI, va fi ca dupa distrugerea completa a economiilor si sistemelor bancare, oamenii sa fie atit de ingroziti si de terifiati de lipsuri de tot felul, incit vor cere guvernelor sa faca ceva. Atunci, elitele, care asta de fapt si asteptau, vor aduce in prim plan, BANCA MONDIALA, cu O SINGURA MONEDA, VIRTUALA, care va fi introdusa electronic pe chip-ul din mina. Ca urmare a foametei si a lipsurilor, oamenii vor ACCEPTA DE BUNA VOIE ACESTE CHIP-uri:

http://www.prisonplanet.com/globalists-exploit-financial-meltdown-in-move-towards-one-world-currency.html

Dupa consultarea acestor materiale, cred ca nu mai aveti nici un singur dubiu, ca este o monstruoasa conspiratie impotriva sanatatii, libertatii si in final, a existentei umane.

Am prezentat global, o situatie ce se prezinta extrem de grava si periculoasa pentru viitorul nostru si al copiilor nostri.

Revenim la Romania. In Romania, bancile austriece au amenintat ca vor falimenta piata bancara europeana daca nu primesc fonduri de la statul roman. In consecinta politicienii autohtoni, au fost chemati la Bruxelles, unde li s-a cerut ca Romania sa angajeze acest imprumut. Acesti politicieni corupti, multi fiind pe statele de plata ale masoneriei mondiale, au elaborat rapid un plan de aservire a Romaniei printr-un imprumut debilitant, CEL MAI MARE IMPRUMUT FACUT DE ROMANIA VREODATA!

Ca sa va fie foarte clar ca e o conspiratie:
1. SECRETISM (aflam din UE, prima oare, ce bani luam noi)
2. GRABA (repede, repede, au si venit sacalii FMI)
3. NU SE DAU JUSTIFICARI CLARE PENTRU UTILIZAREA SUMEI
4. Nu s-au organizat intruniri mediatizate, cu participarea cremei economistilor romani, unde sa se dezbata clar, pe fata, daca avem sau nu, nevoie de imprumut
5. Se evita declararea sumei totale! Asta va permite marirea ulterioara a sumei, la oridecit e „nevoie”. Unii afirma, 20 miliarde, dar e putin probabil, deoarece o tara, mai mica, ca UNGARIA, imprumuta 25 MLRD iar noi, numai 20?
6. Nu s-a indicat un organism clar de control, un sistem de indicatori de verificare a sumelor date
7. Dat fiind marimea sumei si conditiile globale deosebit de grave, precum si faptul ca in final, poporul roman va returna imprumutul, ar fi trebuit sa fie tratat cu o transparenta TOTALA, in mass media; deasemenea, sa se publice o lista cu ce-bani-se-dau-cui?

Deci, acestea sint definitorii unei FRAUDE DE PROPORTII, care i se pregateste poporului roman.

In Ungaria, au argumentat inca de anul trecut ca au nevoie de 25 Miliarde. Au imprumutat si tot nu au putut evita recesiunea, cititi aici:

http://www.realitatea.net/un-imprumut-de-la-fmi-nu-ar-fi-benefic-pentru-romania–spun-specialistii_469137.html

Sa vedem, in continuare, ce se va face in mod real cu banii. Banii vor intra virtual in BNR, iar de aici vor fi dati in proportie de 80%, bancilor straine. Acesti bani, impreuna cu banii strinsi de la populatie, prin dobanzile mari oferite (atentie romani!) vor fi transferati in strainatate, la bancile mama. Dupa care vor declara falimentul aici, local. Intre timp se vor stradui sa reduca si limita minima de siguranta in BNR, ca impactul sa fie si mai devastator (cum a fost si facut, de curind, cu o variatie mica, e drept, dar s-a facut ca sa se testeze reactia publicului).

Cu restul de bani, dupa cum era de asteptat: avem campanii electorale, politicieni care nu au prea avut de furat in ultimul timp. Vor fi abonati la borcanul cu miere!

Deci romanii, se vor alege cu PLATA IMPRUMUTULUI + DOBINZI. Nu numai aceasta, dar imprumutul e conditionat de acceptarea de catre guvern a urmatoarelor conditii:

– banii trebuie sa „AJUTE” bancile austrice in dificultate in Romania
– cresterea taxelor, TVA, impozit profit
– reducearea bugetlui sanatatii si invatamintului
– obligativitatea CHIP-arii (la inceput pasaport, dupa aceea buletine si permise auto, gradual, si in final in corpul uman)
– obligativitatea montarii camerelor de luat vederi peste tot
– implementarea statului politienesc absolut, cum a fost arat in romanul orwelian „1984” si in care romanii au trait timp de 50 de ani
– obligativitatea vaccinurilor (vedeti HPV si acum vedeti contaminarea cu Gripa aviara in Cehia, Austria si Germania)

Cititi aici pe linga ce pericol am trecut (nu se stie sigur, daca a trecut!): http://www.infowars.com/vaccines-as-biological-weapons-live-avian-flu-virus-placed-in-baxter-vaccine-materials-sent-to-18-countries/

Ca urmare, va rezulta imediat o devalorizare accentuata a leului, la cca 7…8 RON/EURO, se vor mari de cca 8 ori a impozitelor pe proprietati, se va mari TVA si in general toate taxele, cu scopul de a plati datoria. In urma procedurii de Asasinat Economic, tara va fi la dispozitia „firmelor prietene” FMI, care vor veni ca hienele sa se infrupte din ce a mai ramas din tara noastra. Vedeti aici cum actioneaza FMI:

http://video.google.com/videoplay?docid=-7322446344238270341

Daca nu credti, aduceti-va aminte de anii ’90, ce s-a intimplat in Romania.

Cine sustine cel mai vehement acest imprumut? Dl. Guvernator Mugur Isarescu, care face parte din Comitetul executiv al Comisiei Trilaterale, unul din organele importante ale conspiratiei mondiale:

http://209.85.129.132/search?q=cache:cFWPiknW4oMJ:bataiosu.wordpress.com
/2008/10/25/lista-cu-membrii-comisiei-trilaterale-2008/+Mugur+Isarescu+comisia+trilat
erala&cd=2&hl=en&ct=clnk

Daca domnia sa a afirmat acum doua luni ca totul e OK, ca avem suficiente rezerve, cum s-a schimbat atit de radical situatia, incit va fi nevoie sa imprumutam asa o suma mare, CEA MAI MARE DIN ISTORIA ROMANIEI?

Ideea este ca acesti tradatori, vor aduce diverse date, diverse calcule si statistici contrafacute, sa-si ascunda hotia. Trebuie ca poporul roman sa fie ferm: daca actualul guvernator nu se pricepe sa administreze Banca Nationala, cu ce avem in acele conturi, sa plece! Daca nu vrea, va fi fortat de popor, ca si guvernatorul Bancii din Islanda care A FALIMENTAT VOIT ISLANDA:

http://www.itnsource.com/shotlist//RTV/2009/02/11/RTV249809/
http://news.xinhuanet.com/english/2009-02/27/content_10915777.htm

Trebuie sa o facem inainte ca sa ne falimenteze!

Atentie foarte mare romani. Situatia nu e similara cu a anilor ’90. Acum lumea se afla intr-o acuta recesiune. TOATA LUMEA! Exista un indicator real (nu poate fi manipulat), Baltic Dry Index, care arata cite tone marfa, se transporta intre porturi in lume. Acest indice a scazut de la 10,000 la 700, acum cu criza. Asta inseamna ca nu se mai transporta marfa de la producatori inspre consumatori, Se va consuma ce este in depozitele en-gros si dupa aceea, gata.

http://www.rense.com/general85/des.htm

Presedintele Agrostar, dl. Stefan Niculae ne avertizeaza ca, datorita legilor votate de politicieni, anul acesta productia agricola va fi insuficienta si va trebui sa depindem in totalitate de importuri:

http://www.realitatea.net/din-vara–romania-va-depinde-in-totalitate-de-importurile-agricole–potrivit-presedintelui-agrostar_475927_comentarii.html#comments

Ca sa va faceti o idee, ca in toata lumea, in 2009 productia agricola s-a redus la 15% din cauza secetei:
http://www.unleavenedbreadministries.org/?page=drought

In SUA, in California (grinarul american) elitele nu dau apa pentru irigatii, in Australia a fost un incendiu devastator, in majoritatea tarilor e o seceta extinsa:

http://www.cfbf.com/agalert/AgAlertStory.cfm?ID=1062&ck=CD89FEF7FFDD490DB800357F47722B20

Deci, sintem complet expusi, securitatea nationala va fi complet compromisa cu acest imprumut si datoria noastra e sa-i oprim pe politicieni sa ia acest imprumut.

Va rog sa transmiteti aceste informatii tuturor prietenilor si cunoscutilor, situatia este atit de grava incit nu permite nici o intirziere. Daca nu va ginditi la voi, ginditi-va la copiii dvs. si la cei dragi, care vor avea de suferit daca nu luam masuri acum imediat. Nu ne putem baza ca altii sa gindeasca si sa actioneze pentru noi. Nu ne putem baza pe politicieni, sau pe guvernanti. Ei sint „informati deja”, lucreaza puternic la indeplinirea agendei elitelor si oricum si-au luat mijloacele lor de protectie. Dar ceea ce nu stiu ei, saracii, este ca si ei vor sfirsi ca noi, poate chiar mai rau, pentru ca in final, dupa ce-si vor fi sfirsit misiunea, stapinii lor, or sa se descotoroseasca de ei, ca stiu deja prea multe, cum au facut tot timpul cu tradatorii, in istorie. De aceea va rog, sa spuneti asta tuturor oamenilor si cei care mai simtiti ceva pentru tara si poporul acesta, votati petitia online aici:

http://www.petitieonline.ro/petitie/fara_imprumut_la_fmi_si_banca_mondiala-p67703048.html


About this entry