Un soldat israelian: Ni s-a spus ca ducem un razboi religios impotriva ‘gentililor’, in Gaza

Sursa: Mail Online

A fost dezvaluit faptul ca rabini din armata israeliana au spus trupelor, in timpul ofensivei din Gaza din luna ianuarie, ca poarta un „razboi religios’ impotriva gentililor.

Un comandant militar a scris astazi despre socanta comanda intr-un ziar israelian – la o zi dupa ce a iesit la suprafata informatia ca soldatilor israelieni li s-a spus ca pot ucide civili nevinovati in timpul razboiului.

‘Mesajul lor a fost foarte clar: noi suntem Evreii, noi am ajuns printr-un miracol pe acest teritoriu, Dumnezeu ne-a adus inapoi pe acest pamant si acum e nevoie sa luptam ca sa eliminam gentilii care stau in calea cuceririi acestui pamand sfant,’ a spus comandantul.

Declaratia lui Ram, un pseudonim folosit pentru a ascunde identitatea soldatului, a fost publicata de ziarul
de orientare de stanga, Haaretz, in a doua zi a dezvaluirilor care au zguduit armata israeliana.

Informatiile au iesit la suprafata intr-o intrunire din 13 februarie a fortelor armate, tinuta cu scopul impartasirii experientelor din Gaza.

Cativa veterani, alumni ai academiei militare Fortele Israeliene de Aparare (IDF), au vorbit despre uciderea civililori si despre impresia lor ca profundul dispret pentru palestinieni a patruns in randul fortelor israeliene.

Directorul institutiei, Danny Zamir, a confirmat ca declaratiile publicate joi erau autentice.

Restul articolului >>

Nota: Daca nu stiti ce inseamna ‘gentil’, puteti descifra termenul citind unul din cele mai interesate si controversate texte ale secolului trecut, „Protocoalele Inteleptilor Sionului”. Celor care au retineri sau nu vor sa piarda timpul citindu-l, le spun ca merita efortul. Text de fictiune sau nu, e o calatorie fascinanta in neanturile mintii umane. E un produs uman revelator al partii noastre intunecate. Si poate mult mai mult. Pentru ca dincolo de speculatiille asupra originii acestui document, exista si o declaratie reala si extrem de importanta a unuia din membrii de varf ai Francmasoneriei mondiale, LEON ZELDIS, Fost Suveran Mare Comandor, Supremul Consiliu al A.A.S.R. pentru Statul Israel. Selectez din aceasta declaratie acea parte din care reiese un lucru care poate da validitate acelui document, care se presupune a fi fost redactat la primul Congres Sionist, tinut la Basel, Elvetia, între 29-31 August 1897.

Pentru ca unii scriitori insista sa atribuie Protocoalele primului Congres Sionist, prezidat de Dr. Theodor Herzl, se cuvine sa dam câteva explicatii despre acest congres, scopul sau adevarat si rezolutiile sale, toate amplu documentate. Miscarea Sionista, fondata de Herzl si sustinatorii lui, era pur si simplu o chemare adresata poporului evreu de a se întoarce în tara natala, Iudeea, aflata înca, la sfârsitul secolului al XIX-lea, sub dominatie otomana.

Principalul obiectiv al Congresului era sa rezolve „problema evreiasca” a tarilor europene, în special prin emigrarea evreilor. În patria lor istorica, evreii s-ar fi putut întoarce la agricultura, constructii si la alte activitati, ce le fusesera interzise timp de sute de ani, în locurile în care se stabilisera.

Primul Congres Sionist International a avut loc la Basel, Elvetia, între 29-31 August 1897. Adevarata rezolutie a Congresului Sionist a constat în crearea Organizatiei Sioniste Internationale, ce urma sa implementeze programul sionist, sa creeze un Fond National pentru achizitionarea pamântului, asanarea mlastinilor, construirea de drumuri si împaduriri.

Vorbim de pregatiri pentru infiintarea unui stat care a aparut intr-adevar dupa cateva decenii pe harta lumii. Infiintarea Statul Israel a fost intr-adevar indeplinita, din pacate in moduri care isi pot gasi corespondent in manuscrisul de care vorbim. Despre ce vorbim aici?


About this entry