Tratatul de la Lisabona permite aplicarea pedeapsei capitale in UE – “Vara furiei” ar putea fi letala

Subliniat

In 20 februarie 2008 a avut loc o intrunire la Parlamentul German din Munich, cu scopul discutarii Tratatului de la Lisabona.

La aceasta intalnire, Profesorul Schachtschneider, Facultatea de Stiinte Umaniste – Universitatea din Nuremberg, a scos la lumina un paragraf care nu a fost mentionat inainte. Profesorul Schachtschneider a explicat ca paragraful nedezvaluit va insemna, odata cu ratificarea Tratatului de la Lisabona, reintroducerea pedeapsei capitale in Europa. Pedeapsa capitala se va aplica in cazul unor infractiuni ca rebeliunea si revolta populara, si pe timp de razboi. (Cand nu suntem in razboi si cine va defini rebeliunea si revolta?)

Profesorul Schachtschneider a facut observatia ca aceasta clauza e deosebit de revoltatoare pentru ca a fost inteligent ascunsa intr-o nota de subsol a unei note de subsol si nu ar fi putut fi detectata de nimeni altcineva in afara unui cititor super-expert.

Pentru obiectivitate, am incercat sa gasesc si textul incriminat. Cred ca e cel pe care il puteti gasi aici. Pentru ca nu am competente juridice, m-am ales doar cu o durere crancena de cap incercand sa inteleg explicatia legala. Asa ca va las pe voi sa il studiati. O explicatie alternativa a textului am gasit si aici.

Cititi articolul original aici

NOTA: Daca nu stiti ce e „Vara furiei”, cititi acest articol .
E vorba de ceea ce s-ar putea intampla in Europa in aceasta vara, din cauza crizei economice. Astfel de situatii sunt posibile dar si evitabile. Cum? In primul rand asa.

Alta observatie: ce coincidenta ca tocmai in aceasta perioada au loc, din nou, tot felul de incidente sangeroase in comunitati din SUA si Europa, tocmai la tanc ca sa justifice modificari in legislatia portului de arma care sa ne dezarmeze si mai mult.

Va trebui sa fim mai inteligenti decat ei. Si sa-i sprijinim pe cei care ne ajuta sa intelegem natura si intentiile mega-structurii numite EU si pe cei care nu accepta regulile ei. Bietii irlandezi, englezi, sau altii ca ei, care fac nazuri cand vine vorba sa accepte Tratatul. Un tratat care a fost refacut si votat in halul asta. Ce galagios au cerut referendum in Parlamentul European – video(nu stiu daca ati vazut imaginile astea pe vreun post de televiziune). Si, fara nici un fel de legatura desigur, se pare si ei se vor afla printre cei mai puternic loviti de criza… Oricum, in orice ordine de idei, cred ca suntem indreptatiti sa cerem, aici la noi, o dezbatere dura si o campanie masiva de informare. Si apoi un referendum pe tema Tratatului. Aveti aici un site pe care puteti semna pentru referendum in Romania. Si o petitie pentru abandonarea Tratatului si respectarea votului irlandez. Sa cerem referendum inainte sa ni se intample si noua asta!

Incercati sa vedeti si filmele de mai jos, pentru ca va vor ajuta sa intelegeti cum e posibil sa fim tratati cu atata lipsa de consideratie fata de anumite nevoi ale noastre (cum sunt cele de a fi liber si demn). Adevarul e terifiant dar trebuie privit in fata pentru ca numai asa putem sa intelegem in mod real situatia. Si altfel nu putem gasi solutii.

AMERICA – Freedom To Fascism (Subtitrat in romana)

The Ocult World of Commerce (Pentru ei suntem doar NUMERE)

End Game (Subtitrat in romana)

Vezi si altele


Restul stirilor din surse interne | sau externe


About this entry