ATENTIONARE : In Bucuresti si Iasi, eliberarea pasapoartelor cu cip incepe din aprilie

Subliniat

Citeste textul complet

Am fost informati ca in municipiul Bucuresti, eliberarea noilor pasapoarte va incepe deja din aprilie si nu din iunie, cum era preconizata la inceput. Cei care doresc sa-si faca vechiul tip de pasport e bine sa se grabeasca. Anuntati pe toti cunoscutii de aceasta manevra facuta de MAI.


Din aceeasi categorie:

Mitingul impotriva cipurilor biometrice din 7 martie

Marsul a pornit din Dealul Mitropoliei, in semn de protest fata de decizia Sfantului Sinod, care si-a dat oarecum girul pentru pasapoartele biometrice. Unii cer Patriarhiei sa revina asupra pozitiei oficiale cu privire la pasapoartele biometrice, altii cer statului sa excluda cipurile din orice act de identitate, iar cei mai multi sunt nemultumiti ca societatea civila nu a fost consultata atunci cand s-a luat aceasta decizie.

Campania de strangere de semnaturi impotriva introducerii pasapoartelor electronice continua.

Monahul Filotheu de la Manastirea Petru Voda, cibernetician, explica in prima zi de dupa Duminica Iertarii care sunt victoriile Bisericii Nationale in lupta contra insemnarii biometrice si defineste urmatorul obiectiv: atingerea si depasirea unui numar de 500.000 de semnaturi pentru a se putea introduce o initiativa legislativa impotriva cipurilor din actele biometrice, prevazute pentru Pasapoarte, Permise Auto si, din 2011, Carti de Identitate, conform planului sistemului totalitar de control si supraveghere a omenirii. In prezent sunt 20.000 de semnaturi online, la adresa http://www.petitiononline.com/NU666/petition.html si peste 100.000 olografe.

Restul stirilor din surse interne | sau externe


About this entry