E timpul sa spunem adevarul despre Israel

Autor: David Icke
Sursa: http://www.davidicke.com/content/view/19027

E timpul sa spunem adevarul despre Israel … fara teama de Politia Mintii. Cenzorii Gandului sunt deranjati? Neplacut pentru ei.

01

Buna tuturor …

Deci din nou oamenii acelui lagar de concentrare virtual, cunoscut oficial sub numele de „Gaza”, sunt loviti din cer de bombe si de pe pamant, de baietii huligani din Tel Aviv.

Avioanele si tancurile de ultima generatie ale Israelului, platite de catre Statele Unite, lovesc tinte civile in acest tragic tinut paraginit, lovit de saracie, care functioneaza ca un lagar pentru oamenii pe care guvernul Israelian i-ar dori mai degraba morti.

Lumea priveste cum o natiune, cea palestiniana, e zdrobita sistematic si distrusa de tiranii care cheama tragatorii din Israel, din partea structurii reale de putere a acestei tari – Casa de Rothschild.

Iar voi, contribuabilii americani (si din alte parti ale lumii), platiti acest macel calculat.
021

„Teritoriile” palestiniene din Gaza si West Bank

Ajutorul american pentru Israel reprezinta aproximativ o treime din intregul ajutor extern american, in timp ce populatia Israelului reprezinta doar .001 % din populatia globala si are unul din cele mai ridicate venituri pe cap de locuitor din lume. Asta in afara donatiilor „private”, provenite de la corporatii si persoane particulare din America, donatii care sunt scutite de taxare chiar atunci cand sunt daruite armatei israeliene, lucru care nu se intampla in cazul nici unei alte puteri straine.

Conform cifrelor din 2007, guvernul SUA a oferit mai mult de 6.8 milioane de dolari pe zi avutului Israel, in timp ce Palestinienilor disperati si devastati din Fasia Gaza si West Bank doar 300,000 de dolari.

Ajutorul militar al USA pentru Israel a crescut cu mai mult de un sfert, pana la o medie de 3 miliarde de dolari pe an in 2007 – o suma garantata pe o perioada de 10 ani. Acesta si alte ajutoare face din Israel cel mai mare beneficiar de finantare militare externa americana de la al II-lea Razboi Mondial incoace.

031

Statele Unite sunt de asemenea si cel mai important furnizor de avioane de lupta, armament si alte tipuri de tehnologie militara, al Israelului. Ca rezultat, Israelul detine cea mai mare flotila de F-16 din lume in afara celei a Fortelor Aeriene SUA. In cartea lor, „The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy”, John J. Mearsheimer and Stephen M. Walt scriu:

„De la Razboiul din Octombrie din 1973, Washingtonul a sustinut Israelul intr-un mod care pune in umbra ajutorul acordat altor state. A fost cel mai mare beneficiar anual al asistentei economice si militare directe a USA, din 1976, si cel mai mare beneficiar global, de la al II-lea razboi mondial incoace.

Ajutorul direct al USA catre Israel se ridica la aproape 140 miliarde de dolari, la valoarea dolarului din 2003.

Israelul primeste aproximativ 3 miliarde de dolari din asistenta externa directa in fiecare an, suma care reprezinta aproximativ a cincea parte din intregul buget pentru ajutor extern al USA. In termeni per capita, USA acorda fiecarui cetatean israelian o subventie directa in valoare de aproximativ 500 de dolari pe an. Aceasta darnicie e surprinzatoare in special cand iei in considerare faptul ca Israelul e acum un stat industrial bogat, cu un venit pe cap de locuitor aproximatix egal cu cel al Coreei de Sud sau al Spaniei.”

De ce fac Statele Unite asta? Pentru ca Israelul e controlat de catre Casa de Rothschild iar aceasta, la randul ei, controleaza si sistemul politic al Statelor Unite. Reteaua care le leaga pe cele doua poarta numele de „Zionism” si este o creatie a clanului Rothschild – la fel ca Israelul insusi.

Forta acestei cabale Zioniste care are in componenta ei Israelul, Statele Unite, Europa si alte state, ataca din nou, asa cum o bruta agreseaza, pe un teren de joaca, un mic copil – oamenii din Gaza.

042
In momentul in care scriu acest text, sunt deja mai mult de 800 morti, barbati, femei si copii palestinieni si alte cateva mii sunt raniti, multi handicapati pe viata. Atacatorii lor bombardeaza nevinovati neinarmati stiind ca nu vor primi nici o replica intr-adevar credibila – e modul in care opereaza toate brutele. O, barbatii curajosi ai Israelului; o, cat de mandru ar fi Yahweh:

„Cand Domnul Dumnezeu vostru va da aceste natiuni pe mainile voastre si voi le veti cuceri, trebuie sa le distrugeti complet. Nu faceti nici o intelegere cu ei si nu le aratati nici un fel de mila.”
Deuteronomul 7:1-4

Ce vedem in Gaza, si am vazut de atatea ori, aici si in Liban, e macelul fara mila din Vechiul Testament: rece, calculat, lipsit de inima.

051

„Atunci a trimis acolo obştea douăsprezece mii de oameni, bărbaţi voinici şi le-a dat poruncă, zicând: „Mergeţi şi loviţi pe locuitorii din Iabeşul Galaadului cu sabia, şi femeile, şi copiii.

Şi iată ce să mai faceţi: pe orice bărbat şi orice femeie care a cunoscut bărbat, să-i daţi pieirii, iar fetele lăsaţi-le cu viaţă”. Şi aşa au făcut.”

Cartea Judecătorilor 21:10-24

061

„Iar celorlalţi le-a zis în auzul meu: „Mergeţi după el prin cetate şi loviţi! Să nu aveţi nici o milă şi ochiul vostru să fie necruţător! Ucideţi şi nimiciţi pe bătrâni, tineri, fecioare, copii, femei, dar să nu vă atingeţi de nici un om, care are pe frunte semnul „+”! Şi să începeţi cu locul Meu cel sfânt!” Şi au început ei cu bătrânii, care erau înaintea templului.

Apoi le-a zis: „Întinaţi templul, umpleţi curţile cu ucişi şi ieşiţi!” Şi au ieşit şi au început să ucidă prin cetate.”

Iezechiel 9:5-7

072

Paralelele sunt nenumarate intre sangerosul „Dumnezeu” al Vechiului Testament si actiunile celor fara inima si suflet, Inteligenta Artificiala care controleaza Israelul, in special robotii biologici ai Casei de Rothschild, care demonstreaza in acest fel ca nu au suflet, empatie si nu mai multa responsabilitate pentru consecintele actiunilor lor decat un computer.

Imaginati-va ce s-ar fi intamplat daca Iranul sau oricare alta tara in afara Israelului sau Statelor Unite (ambele proprietati Rothschild) ar fi facut ce face armata israeliana in acest moment in Gaza. Ar fi condamnata global, nu doar de catre Israel si Statele United, s-ar trece rezolutii in Consiliul de Securitate ONU in care ar fi atacata feroce tara implicata si s-ar vorbi de nevoia de sanctiuni sau interventii militare pentru a-i „salva pe nevinovati”.

Dar cand Israelul face asta vedem doar apeluri gaunoase la intelegere, o incheiere a violentei cu „intelegerea pozitiei Israelului”, iar in termenii presedintelui-in-curand-instalat-in-functie „schimbare” Obama, tacere. E doar o fractiune din ceea ce altii ar avea de infruntat pentru ca Israelul e un bun sacru al clanului Rothschild si astfel nu se supune acelorasi reguli pe care trebuie sa le respecte ceilalti. Asa cum spunea fostul Prim Ministru al Israelului, Ariel Sharon:

„Israelul ar putea avea dreptul sa ii judece pe altii, dar in mod sigur nimeni nu are dreptul sa ii judece pe cetatenii evrei si Statul Israel.”

Iar Primul Ministru Golda Meir a dat dovada de aceeasi aroganta zionista:

„Aceasta tara exista ca indeplinire a unei promisiuni facute de Dumnezeu insusi. Ar fi ridicol sa ii cerem de isi justifice legitimitatea.”

A, totul e scris in Veciul Testament? Ne-am prins, sigur, ei bine, faceti atunci cum doriti.

„Patria Evreilor” a fost de la inceput o feuda a clanului Rotschild, orchestrata prin reteaua globala de societati secrete a familiilor incrucisate care poarte numele de Illuminati.

081

In timpul atacurilor militare israeliene asupra Libanului din 2006, scriitorul israelian Barry Chamish vorbeste despre o intalnire cu nepotul lui Evelyn Rothschild, care a abandonat familia pentru a deveni mormon (de fapt nu a facut-o, desi credea ca a reusit).

Chamish spunea ca a aflat ca doar 7 familii au savurat „fructele razboiului” cu Libanul. Nepotul spunea, despre familia Rotschild: „Au creat Israelul pentru a fi jucaria lor personala. Ii imbogateste si le ofera mai mult control. Nu va fi distrus.”

Familia Rothschild a finantat stabilirea primilor europeni in Israel, a manipulat evenimentele din Germania care au condus la tratamentul oribil al evreilor si al altora si apoi au folosi aceste lucruri pentru a-si atinge scopul pe termen lung – o fortareata Rothschild-Illuminati in Palestina, folosind populatia evreiasca pe post de furaj, pentru a fi folosita si abuzata dupa necesitati.

Si-au numit planul „Zionism”. Acest termen e utilizat frecvent ca sinonim pentru „evrei” desi e, de fapt, o miscare politica gandita si promovata prin intermediul clanul Rothschild si e contestata de multi evrei.

091

Poster pentru grupul terorist Irgun

Brutele israeliene si-au folosit cea mai mare parte a timpului lor condamnand terorismul altora, si totusi propriul lor stat a fost creat prin terorism de cea mai grotesca speta, folosind grupuri ca Irgun, Haganah and Banda Stern, care au creat Israelul prin bombardamente si teroare, si din care au derivat Fortele de Aparare Israeliene, IDF-ul, care bombardeaza Gaza astazi.

Intre luminile calauzitoare ale acestora si ale altor grupari teroriste s-au numarat Menachem Begin, Yitzhak Shamir and Ariel Sharon, macelari care au devenit Prim Ministrii ai Israelului si au avut tupeul sa condamne teroristii arabi. Si pana azi continua macelul, cu scopul distrugerii poporului palestinian.

Dupa ce teroristii zionistii controlati de clanul Rothschild au creat prin terorism statul Israel in 1948, aproximativ 800,000 Palestinians au devenit refugiati si au fugit din ceea ce fusese pana atunci tara lor. Se pare ca descendentii lor sunt acum in numar de aproximativ 4 milioane.

Iar restul lumii nu a facut sa priveasca pasiv la tot ceea ce se intampla – asa cum a facut si de atunci incoace – pentru ca Israelul e o lege in sine si din acest motiv, in cazul lui nu se aplica termeni ca dreptate, echitate, decenta sau indurare.

101

Familiile palestiniene au parasit noul impus Israel dupa ce tara lor a fost ocupata prin terorism zionist in 1948.

Ideea a fost intotdeauna distrugerea pas cu pas a palestinienilor, cu mult inaintea crearii Israelului. Declaratia din 1917 de la Balfour, in care guvernul englez controlat de clanul Rothschild sustinea crearea unei patrii „Evreiesti” in Palestina, afirma ca „nu se va intampla nici un lucru care ar putea sa aduca prejudicii drepturilor civile si religiose ale comunitatilor non-evreiesti din Palestina.”

Dar partizanul clanului Rothschild, Chaim Weizmann va spune mai tarziu: „Cu privire la problema araba – britanicii ne-au spus ca sunt cateva sute de mii de negrii acolo dar acesta este un lucru fara importanta”. Nici nu au fost vreodata de atunci, iar telul distrugerii lor e azi mai aproape de indeplinire ca niciodata.

Prim Ministru al Israelului, un alt terorist cu numele de David Ben-Gurion, nu a facut nici un secret din acest fapt in cercul lui personal. Fostul Prim Ministru al Israelului, Yitzhak Rabin, spunea, intr-o versiune necenzurata a memoriilor sale, publicate in New York Times in 23 Octombrie 1979:

„Am iesit, Ben-Gurion insotindu-ne. Allon a repetat intrebarea – Ce ar trebui facut cu pupulatia Palestinei?” Ben-Gurion si-a fluturat mana intr-un gest care spunea „Dati-i afara!”‘

Campania actuala de bombardamente impotriva Palestinienilor din Gaza e doar cel mai recent pas spre acel scop. I-au obligat pe Palestinieni sa se inghesuie in Fasia Gaza, care e doar ceva mai mult decat un lagar masiv de concentrare in care ei controleaza tot ce intra si iese, oameni sau rezerve de hrana, medicamente si alte lucruri esentiale.

111

Cand israelienii inchid posturile de granita, asta e, palestinienii sunt blocati acolo si la mila celor fara suflet si inima care controleaza guvernul de la Tel Aviv si armatei aflate sub ordinele clanului Rothschild.

Un scriitor a descris recent conditiile din Gaza:

” … cuiele Israelului inchid siriul Gaza intr-un asediu care a durat aproape 3 ani, intensificandu-se constant astfel ca nivelurile de subnutritie sa rivalizeze cu cele ale Africii sub-Sahariene, canalizarea se scurge pe strazi si polueaza oceanul, casele sunt inca daramate cu buldozerele pentru a supra-adauga pedeapsa peste pedeapsa colectiva; barbati, femei si copii sunt inca tintiti si ucisi; copiii sunt asurziti de bum-urile sonice continue, vasta lor majoritate sufera de sindromul de stres postraumatic si multi din aceia nu au alta ambitie decat sa devina „martiri” …’

Si acum e mult mai rau.

Cum poate cineva sa arate o asemenea lipsa de mila fata de un popor intreg? Intrebarea poate primi raspuns doar atunci cand reusim sa intelegem ca extremistii zionisti au intr-adevar convingerea ca ei sunt Poporul Ales si ca de aceea palestinienii sunt doar putin mai mult decat niste vite.

Prim Ministrul si teroristul israelian Menachem Begin ii descria pe palestinieni intr-un discurs tinut in parlamentul israelian ca „animale care merg in doua picioare”. Alt Prim Ministru si terorist, Yitzhak Shamir, le spunea colonistilor evrei, in 1988, ca palestinienii „vor fi striviti precum lacustele … capetele zdrobite de ziduri si pereti.”

Prim Ministrul si teroristul Ariel Sharon, apoi Ministru de externe al Israelului, a confirmat in 1998 care a fost planul real in ce-i priveste pe palestinieni:

„E datoria liderilor israelieni sa explice opiniei publice, clar si curajos, un anumit numar de lucruri care sunt uitate in timp. Primul dintre ele e ca nu exista Zionism, colonizare sau Stat Evreiesc fara evacuarea arabilor si exproprierea pamanturilor lor.”

Planul este sa ucida sau sa alunge poporul palestinian prin saracire, infometare si razboi, si sa permita Zionistilor sa se extinda intr-un „Israel mai mare”. Acel plan e in stadiu foarte avansat acum.

La inceputul anului 2008, oficialul care conduce afacerile umanitare ONU spunea ca a fost „socat” de conditiile „aspre si mizerabile” din Gaza. Subsecretarul general John Holmes a invinovatit Israelul, care si-a inchis trecerile de la granita, limitand astfel furnizarea de alimente si alte materiale – asa cum face si astazi.

121

Spunea ca: „Toate acestea produc o situatie umana si umanitara aspra aici in Gaza, ceea ce inseamna ca oamenii nu pot sa traiasca cu demnitatea elementara la care au dreptul”.

Dar ei sunt doar „animale care merg in doua picioare”, nu-i asa?

Richard Falk, raportorul special al Consiliului ONU al Drepturilor Omului in teritoriile ocupate a condamnat la randul lui Israelul pentru actiunile sale in Gaza. E evreu, si de aceea mult mai periculos pentru guvernul israelian pentru ca nu poate fi etichetat cu vechea eticheta favorita de „anti-semit”. Sau poate ca e un „self-hater”, eticheta pusa acelor persoane bolnave, acelor evrei care vorbesc impotriva Israelului.

Pedeapsa lui Falk pentru ca a indraznit sa critice Pamantul Fagaduit in calitatea sa de oficial ONU a fost sa fie retinut pentru 20 de ore si apoi impiedicat sa intre in tara si impiedicat astfel sa-si faca datoria de raportare a conditiilor de existenta ale palestinienilor in timpul atacurilor aeriene actuale.

Intrarea sa a fost refuzat la mijlocul lui decembrie – o sincronizare perfecta pentru a nu putea fi acolo in timpul celor mai recente bombardamente care erau deja planificate. Vezi aici un interviu cu Richard Falk

Administratia Bush a fost dominata in ultimii 8 ani de neo-conservativi sau „neoconi”, retea care e ea insasi dominata de persoane cu cetatenie dubla, americana/israeliana si/sau zionisti ca Paul Wolfowitz, Richard Pearle, Dov Zackheim, William Kristol, Robert Kagan, Elliot Abrams, Douglas Feith, John
Bolton, Robert B Zoellick, Dick Cheney, Donald Rumsfeld si altii. Parintele neoconservatorilor e Leo Strauss, un „filosof” evreu nascut in Germania, care avea convingerea ca oamenii trebuiesc guvernati de o „elita pioasa”.

Dar cu siguranta acele zile de dominanta zionista s-au incheiat pentru ca „Domnul Schimbare” vine acum la „putere”. A, daca ar fi asa. Barack Obama si-a burdusit „noua” administratie cu zionisti ca Rahm Emanuel, seful stafului sau de la Casa Alba.

Tatal lui Emanuels, Benjamin, e un extremist zionist si fost membru al grupului terorist Irgun din Palestina pe care l-am amintit anterior si asteptam ca administratia Obama sa aiba o pozitie echilibrata si echitabila fata de politica israeliana/palestiniana. Nu e de mirare ca Obama a tacut in privinta bombardamentelor israeliene din Gaza.

131

Obama vorbeste despre criza din Gaza: „Hei, nu am nimic de spus, am sansa unui scor egal aici… intrebati-l pe seful stafului meu, e zionist, iar tatal sau a contribuit la crearea prin bombardamente a Israelului. El va sti ce se intampla.”

Guvernarea Obama va fi in mod slugarnic pro-israeliana pentru ca a avut nevoie de ratificarea lobby-ului zionist cu adevar masiv din SUA pentru a-si asigura presedintia. Vice-presedintele sau, Joe Biden, e un vechi carator-de-bagaje pentru Israel. Spunea la televiziunea israeliana: „Sunt un zionist – nu trebuie sa fii evreu pentru a fi zionist”. Secretarul de stat Hillary Clinton e o alta paiata a Israelului, care promite sa „stearga de pe fata pamantului” Iranul daca lanseaza un atac nuclear aspra tarii alese de Dumnezeu.

Ar spune ca ar distruge Israelul daca acesta ar lansa un atac nuclear asupra Iranului? In nici un caz.

Palestinienii nu au avut niciodata o sansa pentru ca masa de joc e aranjata, jocul e masluit si asa a fost intotdeauna. In perioada Primului Razboi Mondial, guvernul britanic de atunci, aflat sub controlul familiei Rotschild, spunea arabilor palestinieni ca daca vor lupta cu turcii otomani si ii vor forta sa plece din Palestina si din alte teritorii, vor fi rasplatiti cu o Palestina independenta.

Arabii palestinieni au fost de acord, si cu sprijinul britanic, prin colonelul Thomas Edward Lawrence „Lawrence al Arabiei” – Imperiul Otoman a fost infrant.

Dar rasplata lor nu a fost independenta. Palestina a fost mai intai guvernata printr-un „mandat ” britanic apoi ocupata de Israelul zionist.

Arabii au fost mintiti, asa cum recunoaste Lawrence mai tarziu, si au fost mintiti si de atunci incoace. Toate aceste „road maps” si „procese de pace” sunt intotdeauna gandite sa duca nicaieri. Sunt doar pozitii statice cu rolul de a mentine status quo-ul pana ce palestinienii vor disparea.

141

Israelienii spun mereu ca ucid oameni ca „represalii” pentru atacurile grupului palestinian Hamas, care controleaza in mod oficial „autoritatile” din Gaza, desi „control” e mai degraba cuvantul potrivit pentru Israel, care hotaraste ce si cine intra si iese.

Operativele Hamas lanseaza rachete foarte primitive si neperformante care au ucis pana acum 4 persoane. E teribil, da, si nu ar trebui sa se intample. Nu am clementa pentru Hamas, care e doar o alta tiranie in felul sau, dar intrebati-va: ce ati face daca v-ati afla in situatia in care se afla palestinii, dupa 60 de ani de opresiune si persecutie, in timp ce restul lumii nu face nimic pentru a-i ajuta?

Daca indepartati nedreptatea, dispare si motivatia unui raspuns violent la acea nedreptate. Puneti oamenii in pozitia in care, fie accepta starea lor mizerabila, fie deschid focul, si atunci unii dintr ei vor alege ultima varianta.

Dar in loc sa se ocupe de radacina problemei, adica nedreptatea, Israelul raspunde cu bombardamente desfasurate cu tehnologie de ultima ora, care ucid mai mult de 800 si ranesc mii de oameni in cateva zile, cel putin 90% dintre ei fiind barbati, femei si copiii care nu au in nici un fel de a face cu atacurile Hamas.

151

In 2007, pentru fiecare israelian ucis au fost ucisi 25 de palestinieni. Asta e mai mult decat „auto-aparare”.

Asa cum reprezentantul evreu al ONU, Richard Falk, spunea cu doua saptamani inainte de ofensiva terestra: „Atacurile aeriene israeliene asupra Fasiei Gaza reprezinta violari majore si severe ale legilor umanitare internationale asa cum sunt definite in Conventia de la Geneva, atat cu privire la obligatiile unei Puteri Ocupatoare cat si cu privire la cerintele legilor de razboi …

Aceste incalcari includ:
– Pedeapsa colectiva: intreaga populatie de 1,5 milioane de oameni care traiesc in aglomerata Fasie Gaza sunt pedepsiti pentru actiunile catorva militanti.
– Tinte civile: loviturile aeriene au tintit zone civile intr-una din cele mai aglomerate suprafete de pamant din lume, in orice caz cea mai dens populata zona din Orientul Mijlociu.
– Raspuns militar disproportionat: atacurile aeriene nu numai ca au distrus fiecare birou de politie si securitate a guvernului ales in Gaza dar au ucis si ranit mii de civili; a fost raportat cel putin un atac in care a fost lovit un grup de studenti care incercau sa gaseasca un mijloc de transport cu care sa ajunga de la Universitate acasa.

Aceasta salbaticie impotriva palestinienilor se intampla de cand grupurile zioniste teroriste si-au inceput campania de violenta pentru a asigura existenta Statului Israel, si proportiile acestui rau continuu au fost deseori ascunse de teama etichetarii ca „anti-semitism”.

Dinastia Rothschild a creat o retea puternic finantata de grupuri „anti-hate”, ca Anti-Defamation League (ADL) si multe altele, pentru a eticheta drept „anti-semit” sau „rasist” pe oricine ar indrazni sa acuze sau sa condamne Israelul sau retelele sale de manipulare din USA sau din alte parti ale lumii.

Politicienii (desi nu toti, dar sunt cativa terorizati sau recompensati cu tacerea), profesori universitari, oameni ca mine, si oricine are orice fel de expunere publica, sunt imediat condamnati de ADL si manjiti cu apelativul de „rasisti” cu sprijinul Robotilor Radicali ail „Stangii” Robotizate daca dezvaluie actiunile Israelului sau pe oricine altcineva care e din intamplare evreu.

Ironia acelor care pretind ca sunt poporul ales si mai presus de toti ceilalti si care acuza pe oricine altcineva de rasism inspaimanta mintea.

161

Evreii care se opun tiraniei, ca de exemplu superbul Norman Finkelstein, sunt numiti „self-haters” si deseori isi pierd locurile de munca si mijloacele de existenta din aceasta cauza. Grupurile Rothschild „anti-hate” eclipseaza orice „Big Brother”.

Dar noi nu putem – si NU TREBUIE SA – ramanem fara replica in fata situatiei de ananghie in care se afla palestinienii pentru ca ne temem de ceea ce ni s-ar putea intampla. Ce suntem noi, soareci??

Nu e aici vorba de rasism; e vorba de fascism si despre atacurile violente zilnice impotriva unui popor neajutorat si tragic. Nu-mi pasa ce crede ADL-ul despre ceea ce spun eu, nici cei de „stanga”, care-si isi repeta infantil propaganda.

Sunt lucruri care trebuie spuse si de aceea cineva trebuie sa le spuna.

Si, apropo, cei care pun in practica agenda zionista, care e parte a unei agende globale mult mai largi, din aceeasi liga cu familiile Illuminati, nu dau doi bani pe evrei in general. Pentru ei evreii sunt doar o irelevanta dispensabila in atingerea unui tel mai maret.

Asa cum Prim Ministrul israelian, teroristul David Ben-Gurion, spunea: „Daca as fi stiut ca ar fi fost posibil sa salvez toti copii Germaniei ducandu-i in Anglia si numai jumatate ducandu-i pe pamantul Israelului, as fi ales
ultima varianta, pentru ca in fata noastra stau nu numai numarul acestor copii dar si numaratoarea istorica a oamenilor Israelului.”

Ce fel de minte bolnava trebuie sa ai ca sa spui asa ceva? Una de genul careia conduce Israelul din 1948 incoace, pare sa fie raspunsul.

Trebuie sa terminam cu etchetarile puerile si ridicole de Evreu, Gentil si Musulman si toate porcariile astea iluzorii si sa ne solidarizam in numele pacii si dreptatii pentru toti. Nu exista nedreptate evreiasca sau palestiniana, exista nedreptate pur si simplu.

Dreptate pentru unul si nedreptate pentru altul e „dreptate” pentru niciunul. Pentru ca dreptatea nu are sens decat daca se aplica tuturor si nu se va aplica niciodata in cazul palestinienilor atata vreme cat restul lumii va tacea si va privi in alta parte.


About this entry