Campania de strangere de semnaturi impotriva introducerii pasapoartelor electronice continua.

Trebuie adunate 1 milion de semnaturi (!)

Mai multe informatii (si pliant, tabel de semnaturi si un studiu studiu tehnologic, teologic si tehnic asupra microcipului) gasiti aici.

Monahul Filotheu de la Manastirea Petru Voda, cibernetician, explica in prima zi de dupa Duminica Iertarii care sunt victoriile Bisericii Nationale in lupta contra insemnarii biometrice si defineste urmatorul obiectiv: atingerea si depasirea unui numar de 500.000 de semnaturi pentru a se putea introduce o initiativa legislativa impotriva cipurilor din actele biometrice, prevazute pentru Pasapoarte, Permise Auto si, din 2011, Carti de Identitate, conform planului sistemului totalitar de control si supraveghere a omenirii. In prezent sunt 20.000 de semnaturi online, la adresa http://www.petitiononline.com/NU666/petition.html si peste 100.000 olografe.


Petitii pe care le puteti semna:
Impotriva cipurilor cu date biometrice, premergatoare pecetluirii cu numarul Fiarei, 666 (s-au strans deja mai mult de 20.000 de semnaturi)
Apel impotriva pasapoartelor biometrice si a introducerii microcipului in Romania
Pozitia crestinilor ortodocsi (romani si nu numai) fata de noile documente electronice ce contin microcipuri!(!) Campanie de e-mail

Scrieti deputatilor Romaniei – cereti respingerea Pasapoartelor Biometrice. (aici gasiti adresele de mail ale deputatilor)

(!) Miting

Duminică, 29 martie 2009 – impotriva legii implanturilor „medicale” si Cartilor de Identitate cu Cip


About this entry