Must watch(!)

Big Brother - The Big Picture

Vezi online

Prelegerea completa pe care David Icke a tinut-o in 6 iulie 2008 pe tema statului de tip Big Brother si a motivului real al caracterului intruziv al statului politienesc si a pierderii libertatilor noastre. Un „must see” pentru cei care vor sa inteleaga adevarul si felul in care se imbina piesele puzzle-ului.

Autor: David Icke (davidicke.com)The Money Masters

Vezi online

E un documentar care discuta subiectul banilor (in relatie cu banking-ul centralizat si banking-ul rezervei fractionale), datoriilor, taxelor si evolutiei lor in lumea moderna. Documentarul critica aspectele de control ale sistemelor si regulilor banking-ului modern centralizat. Filmul foloseste ca argumente informatii din istoria banilor si banking-ului, descriind modul in care bancile centrale au devenit ce sunt ele astazi si modul in care opereaza. Afirmatiile sunt sustinute cu referiri si citate din declaratii ale unor fosti presedinti americani si unor jucatori majori din industria bancara.

Autor: Bill Still (themoneymasters.com)The crisis of credit

Vezi online

Un film de animatie scurt si foarte sugestiv care explica inspirat si cu umor felul in care s-a ajuns la actuala criza a creditelor. Foarte apreciat de public, dupa cum vad.

Autor: Jonathan Jarvis (crisisofcredit.com)End Game


Vezi online (Subtitrat in romana)
Descarca (Fara subtitrare)

Endgame e o calatorie in istoria intunecata a elitei globale si o expunere a aspiratiei lor, acum publice, de a urma un program de dezumanizare, pentru a-si asigura un monopol brutal asupra viitorului planetei.

Autor: Alex Jones (infowars.com)The Big Picture

Vezi online (Subtitrat in romana)
Descarca in Hi Definition (Fara subtitrare)

Un documentar despre „elita globală” şi criza actuală. Merita vazut pentru ca incearca sa identifice puncte cheie ale mecanismului prin care se obtine controlul social si care face posibila tirania si terorismul in societatea moderna.

Autor: Max Igan (thecrowhouse.com)


About this entry