Libertate sau securitate?

Dincolo de riscurile de securitate personala, care par sa creasca in conditiile folosirii de documente electronice (asta e concluzia la care am ajuns dupa o revizuire cat de posibil obiectiva a informatiilor pe care le-am avut la dispozitie) si care ridica suspiciuni serioase asupra motivului real al implementarii
acestei solutii, cateva alte lucruri ma deranjeaza in mod absolut.

Cum e posibil ca o asemenea masura sa fie hotarata fara consultarea directa a celor implicati, esentiala cand e vorba de masuri cu potential atat de discutabil?

Cum e posibil sa-ti fortezi o mare parte din cetateni sa intre intr-un conflict irezolvabil intre calitatea lor de cetateni si cea de crestini sau oameni inteligenti, in cazul asta, si asta chiar pe cheltuiala lor?

Cum e posibil ca media sa reflecte atat de superficial si de tendentios unul din cele mai importante evenimente ale perioadei?

Cum e posibil sa faci o asemenea investitie uriasa (cam un miliard de euro, pentru inceput, din cate am inteles) intr-un moment atat de dificil din punct de vedere financiar pentru Romania, in care nu ar trebui irosit nici un leu pe lucruri care nu reprezinta prioritati absolute – ca de ex: economia reala, educatia, sanatatea, etc.)?

Si totul pe ascuns, in modul cel mai las cu putinta!

Cat de incompetent ca manager si cat de neloial si lipsit de respect reprezentant al populatiei poti sa fii ca sa procedezi asa?

Credeti ca ii judec prea sever?


About this entry