2009 – Anul Sclavului

Preluat de pe situl What Really Happened | Articolul original

Esti un sclav. Probabil nu realizezi asta, dar esti.

Filmele si scolile publice prefera sa infatiseze sclavii ca fiind pusi in lanturi si batuti cu biciurile, creand astfel o imagine polarizata a sclaviei care poate fi adresata cu comentariul: “Tu nu esti asa, de aceea tu nu esti un sclav.” Dar istoria ne arata ca sclavii au fost tratati in tot felul de moduri, unele mai crude decat altele, si totusi chiar si in cazul celui mai bland tratament, un sclav ramane un sclav.

Lasand la o parte imaginea stereotipa a sclavului ca biet sangerand legat in lanturi, sclavii sunt deseori greu de recunoscut de-a lungul istoriei. In unele cazuri, asa cum se intampla in cazul robilor medievali, ei erau tinuti in sclavia conducatorilor lor prin credinte religioase si nu se considerau pe sine sclavi nici chiar atunci cand erau tratati in acest fel. Sclavii favoriti ai potentatilor Asiei purtau bijuterii care ar fi facut un star de cinema sa inghita in sec si totusi erau sclavi, in ciuda podoabelor and comfortului lor.

Deci, ce e un sclav? Cum definim un sclav? Ce test folosim ca sa ne dam seama daca cineva e sclav. Ce ii deosebeste de oamenii liberi?

Oamenii liberi pot spune “nu”. Oamenii liberi pot refuza sa le fie luati banii, timpul si copii. Sclavii nu pot. Nu exista libertate fara libertatea de a spune “nu”. Daca cineva cere ca tu sa faci ceva si tu poti spune “nu” si refuzi sa o faci, atunci esti o fiinta umana libera. Daca poti fi fortat sa faci ceva si sa cedezi unui lucru pe care nu il dorestio, atunci esti un sclav. Nu e nevoie de nici un alt test.

Libertatea e libertatea de a spune „nu.”

Cand esti fortat sa cedezi jumatate din munca vietii tale guvernamantului, prin taxe care cresc continuu, atunci esti un sclav. De-a lungul istoriei, sclavilor li se cerea sa faca munca necesara propriei lor intretineri, apoi sa muncesca in pluj pentru conducatori. Pentru sclavii romani, raportul de „munca-pentru-sine” vs „munca-pentru-conducatori” era de aproximativ 50-50. Acelasi raport se aplica si robilor medievali si chiar sclavilor din sudul Americii. Si, cand adaugi toate taxele evidente, platile ascunse, tarifele, taxele, plus pretul crescut pe care il platesti pentru produse, pentru taxele companiilor care fac aceste produse, o sa descoperi ca americanii se gasesc la aceeasi rata “jumatate-pentru-sine” vs “jumatate-pentru-conducatori”! Poti spune “nu” confiscarii a jumatate din viata ta? Poti macar sa ii faci pe stapani sa reduca poate povara cu o cantitate semnificativa? Nu? Felicitari. Esti un sclav.

Stapanii au hotarat ca vor sa poarte razboaie pentru petrol cu orice fiinta din lume. Ideea e ca e preferabil pentru corporatiile americane sa fure petrolul de care au nevoie decat sa plateasca pentru el. Milioane de americani (si alte milioane in restul lumii) nu doreau razboiul, dar stapanii l-au pornit oricum, mintind poporul. Poti refuza razboiul? Poti refuza sa fii mintit? Nu? Felicitari. Esti un sclav.

Conducatorii iti vor copiii pentru razboaiele lor viitoare. Legislatia pentru recrutare e deja in Congres. Poti refuza confiscarea copiilor tai? Nu? Felicitari. Esti un sclav.

De asemenea in Congres se afla si legislatia pentru un program de serviciu national „voluntar”. I se spune „voluntar” pentru a eluda al 13-lea amendament, dar voluntarismul implica alegere si aici nu se ofera nici o alta optiune. Nu poti spune nu. Felicitari. Esti un sclav.

Guvernul a fost prins mintind poporul din nou si din nou, in privinta vinovatilor pentru atacurile din 11 septembrie, in privinta legalitatii sistemului de taxe, in privinta documentelor de Energy Task Force ale lui Cheney, in privinta armelor de distrugere in masa ale lui Saddam. Americanii sunt cel mai mintit popor de pe planeta. Poti refuza sa fii mintit? Poti sa-i pedepsesti pe mincinosi? Nu? Felicitari. Esti un sclav.

Frauda de vot e foarte raspandita iar impunerea obligatorie a sistemelor de votare electronice fara audit inseamna ca alegerile vor fi hotarate (asa cum Stalin a recunoscut) nu de cei care voteaza ci de cei care numara voturile. Poti refuza un proces de votare necinstit? Nu? Felicitari. Esti un sclav.

Doar pentru ca nu poti vedea lanturile de sclav nu inseamna ca ele nu sunt acolo. Lanturile facute din otel sunt evidente, dar lanturile facute din convingeri nu sunt intotdeauna recunoscute drept ceea ce sunt. Hitler a impins poporul german in razboi convingandu-i ca Polonia se pregatea sa invadeze. LBJ

[ Lyndon B. Johnson] a impins poporul american in razboi convingandu-i ca Vietnamul a atacat nava USS Maddox in Golful Tonkin. Polonia nu se pregatea sa invadeze. Nu existau torpile in Golful Tonkin, dar sclavii, tinuti in lanturi prin astfel de convingeri, au mers la razboi. Au murit milioane.

In 2003, in orice caz, lanturile au inceput sa devina vizibile. Dreptul constitutional la libertatea de expresie a fost limitat la zone de “exprimare libera”. Un sclav poate avea o opinie atata vreme cat nu e exprimata acolo unde ar putea supara alti sclavi. Dreptul constitutional al unei populatii inarmate, mijloacele prin care oamenii care au creat o natiune de cetateni liberi, sperand sa-i ajute sa ramana liberi, e acum sub atacul constant al celor care se tem de o natiune de cetateni liberi si care nu vor dormi bine pana ce nu vom fi o natiune compusa in intregime din sclavi. Cetatenii inarmati pot, la urma urmei, sa spuna “nu” si sa impuna asta. De asta exista un al II-lea Amendament, pentru a permite oamenilor sa spuna “nu” celor care i-ar intoarce la
sclavia de care au scapat atat de curand. Alte drepturi si protectii Constitutionale au fost puse deoparte. Guvernul poate acum sa caute prin inregistrarile tale personale fara sa aiba motiv si fara mandat, chiar sa-ti intre cu forta in casa fara sa trebuiasca sa iti spuna.

Pur si simplu prin declararea unui cetatean ca inamic combatant, guvernul poate acum sa inchida cetateni ai SUA fara acuzare si fara avocat. Poti fi impiedicat sa calatoresti pur si simplu pentru ca ai un nume nepotrivit. Daca achizitionezi prea mult aur sau iei acasa prea multi bani, sau iti faci provizii de hrana, guvernul se va sesiza. E un motiv de suspiciune faptul ca ai un Almanah al Fermierului. Sa vorbesti despre Constitutie e acum considerat motiv de suspectare a unei legaturi teroriste. Tortura e acum adoptata ca “necesara” in “a face fata crizei”. Puteai sa refuzi acele schimbari la Constitutie? Nu? Felicitari. Esti un sclav.

Guvernul (la toate nivelele) a imprumutat trilioane de dolari si ii impovareaza pe copiii tai cu aceste plati. Copiii care nu s-au nascut inca vor plati facturile. Sa declari vietile copiilor care nu s-au nascut inca, si cu atat mai putin avand o varsta la care sa aiba dreptul sa voteze, ca avand un contract cu statul e sclavia ce mai evidenta si mai odioasa. Poti refuza responsibilitatea de a plati datoriile guvernului, create fara permisiune? Nu? In timpul dezbaterii pe subiectul TARP [Troubled Asset Relief Program], mai mult de 90% dintre americani s-au opus folosirii banilor publici pentru a-i ajuta pe escrocii bogati de pe Wall Street sa scape de greselile costisitoare pe care ei le-au facut. Te-a ascultat Congresul cand ai spus „Nu?” Felicitari. Esti un sclav.

Guvernul a imprumutat atat de multi bani incat a epuizat de mult aurul pe care l-ar fi putut folosi ca si garantie pentru imprumuturi. Incepand din timpul administratiei Nixon, resursele naturale erau folosite ca si arantie pentru datoriile in crestere. Imprumuta mai multi bani, promite o bucata de terenuri publice ca si garantie. Aceste gajuri de pamant erau ascunse in spatele “Environmentalism”-ului pentru a masca adevaratul scop. Numeroase nume, ca “Wilderness Reserve”, “Wetland”, “Heritage River”, si asa mai departe, erau folosite pentru a ascunde adevarata anvergura a confiscarilor. Dar rezultatul final era acelasi. Uriase suprafete de teren public care contineau resurse naturale au fost luate publicului care le avea in proprietate, ipotecat detinatorilor de datorii ale guvernul USA. Suntem acum pe cale de a deveni, din cetateni, simpli chiriasi. Ai putut sa refuzi ca terenul public sa fie riscat de catre guvernul USA pentru a acoperi imprumuturi facute de guvern, pe care nu le-ai autorizat niciodata? Nu? Felicitari. Esti un sclav.

Fondurile fiducidare pe care le controleaza guvernul sunt jefuite, incepand cu fondul de Securitate Sociala pana la conturile fiducidare ale Nativilor Americani si Fondurile de Pensii Federale. Congresul vorbeste fara continut cand e vorba de jefuirea fondului de Securitate Sociala, dar se gandeste la solutii care implica doar mai multe taxe pentru a acoperi pierderile prin jefuire. Intre timp, procesele pe alte conturi fiducidare jefuite se tarasc fara a fi solutionate. Poti sa refuzi guvernarea corupta si lipsita de onestitate? Nu? Felicitari. Esti un sclav.

Esti un sclav pentru ca cei care te conduc pot face tot ceea ce doresc, pot lua ceea ce vor si tu nu poti refuza. S-ar putea sa ai libertatea de a decide pe ce canal TV te uiti in aceasta seara sau cu ce fel de model de masina vei merge la serviciu, dar ai putina putere asupra restului vietii tale. Chiar si acea casa pentru plata careia ai muncit tot deceniul care a trecut iti poate fi luata in orice moment prin clauza de “eminent domain” sau „Forta Majora” din contractul ipotecar sau prin ratele care cresc ametitor. Poti refuza? Nu? Felicitari. Esti un sclav.

In octombrie 2001 am scris ca si mai mult rau va fi facut natiunii noastre de catre aceia care pretind ca ne salveaza de teroristi decat prin orice act real de terorism. Desi Bush a pretins ca teroristii urau USA din cauza liberatilor noastre, ni le-a luat pe cele cateva pe care le mai aveam, pana ce am ajuns mai
supravegheati, mai spionati, mai constransi, mai redusi la tacere, mai taxati, si mai inrobiti decat in orice alt moment din istoria natiunii noastre. Nu doar ca suntem sclavi, incepem in sfarsit sa vedem ca am fost sclavi tot timpul. Nu avem drepturi, pentru ca un drept nu poate fi luat. Ce avem noi este indulgenta oferita de stapani sclavilor, indulgenta care urmeaza sa fie abandonata cand stapanii incep sa se teama de resentimentele si furia sclavilor.

Am vazut de-alungul anilor cum oameni la care tineam si-au pierdut casele si afacerile, cum munca lor de o viata s-a evaporat in manipularile facute de escroci corporatisti pe piata de actiuni. Acesti americani care au muncit din greu pentru a crea visul American au pierdut totul fara sa aiba vreo vina.

Scolile noastre sunt falimentare, spitalele duc lipsa de personal, drumurile, podurile, caile ferate nationale se deterioreaza in timp ce miliarde de dolari sunt date cadou unor natiuni straine, unor favoriti si masinii lacome de razboi. Prioritatile guvernului care se hraneste cu taxe par sa se concentreze pe orice altceva in afara celor care platesc acele taxe. Si se pare ca nu putem refuza nici asta.

Cred ca starea natiunii poate fi rezumata de imaginea oamenilor ramasi fara case, campati in fata caselor inchise si sigilate cu scanduri.

SUA e asemenea celuilalt imperiu sclavagist, Roma. Si cred ca se indreapta spre acelasi final.

USA va pierde pana la urma razboiul de cucerire a lumii. Nu are suficiente trupe pentru a transforma planeta intr-o garnizoana si asa cum Hitler a invatat mult prea tarziu, doar avand arme superioare nu va duce la castigarea razboiului atunci cand i-ai infuriat pe toti ceilalti de pe planeta. La un nivel mai practic, mai devreme sau mai tarziu, USA va sfarsi prin a purta un razboi cu cineva care are intr-adevar arme nucleare de distrugere in masa. Ca asta e planul guvernamantului e dovedit de numeroasele constructii subterane care au fost construite sau upgradate in ultimii ani. Ai platit pentru ele dar nu ti se va permite accesul acolo. Un asemenea atac asupra USA e un mic pret platit pentru aceia care promoveaza aceste razboaie, nu pentru America, ci pentru alte natiuni care stau in asteaptare, in timp ce victimele sunt pacalite sa lupte una impotriva alteia.

SUA a permis ca industria sa decada de-a lungul ultimilor 30 de ani. Intr-un razboi major, ne lipseste capacitatea industriala de a sustine genul de productie de materiale de razboi de care e nevoie pentru a te impune intr-un conflict prelungit. Cu economia la marginea incapacitatii de plata, urmatorul nostru razboi va fi probabil ultimul.

In lipsa unui razboi, guvernul USA se va prabusi pana la urma asa cum s-a intamplat cu Uniunea Sovietica, tras in jos de datorii si coruptie. Pe masura ce se apropie colapsul final, asteptati-va ca jefuirea natiunii sa devina chiar mai indrazneata decat e acum. Ultimul act oficial al oricarui guvern e de jefuire a natiunii.

Sunt impotriva violentei. As vrea sa poata fi evitata dar cred ca aceasta natiune se indreapta spre o ciocnire intre conducatori si condusi. Guvernul se teme si el de asta, altfel nu am fi vazut atatea blindaje Lexan intre noi si “servitorii publici”. Cred ca motivul pe care nu am vazut inca asta e acela ca americanii au fost conditionati sa astepte un erou sau salvator care sa vina si sa puna lucrurile in ordine. Stim ca lucrurile au luat-o in directia gresita, dar asteptam sa vina altcineva sa le indrepte: Superman, cavaleria care galopeaza sa ne salveze, Spartacus, Mesia, Batman, situl „What Really Happened”, etc.

Aceasta credinta cum ca ar trebui sa asteptam in liniste un erou e parte a necanismului sclaviei, pentru a te tine la locul tau, pentru a te supune lui Caesar, pentru a produce mai multi sclavi care asteapta salvarea care nu vine nciodata. Oricum, asa cum a aratat istoria, chiar si rabdarea unui intreg popor se poate termina si prevad ca atunci cand soseste revolutia sociala finala, se va intampla pe atat de brusc pe cat s-a intamplat in Romania. In noiembrie 1989, Romania parea sa fie stabila sub regimul lui Nicolae Ceausescu. O luna mai tarziu, un eveniment serios a erupt intr-un protest politic. In 25 december, Nicolae Ceausescu a fost judecat si condamnat la moarte. Ceausescu a fost cazul care a dovedit ca tiranii nu ar trebui sa confunde tacerea cu consensul. Poporul roman a inteles in sfarsit ca nu va veni nimeni sa-i salveze si au avut curajul sa se salveze singuri. Colapsul USSR-ului a fost pe atat rapid pe cat a fost de neasteptat. Astfel ar putea sa se intample si in USA.

Asa cum am spus mai sus, sper sa ma insel in previziunile mele. Oricum, e clar ca guvernamantul USA e sub controlul unor indivizi cu interese de imbogatire personala, sau loiale unei natiuni straine puse inaintea natiunii noastre, si care nu vad nici un motiv pentru a nu continua sa mearga in directia actuala.
Confruntarea pare inevitabila.

Parintii fondatori au creat o natiune in care guvernul exista prin acceptul poporului. Noi Poporul am fost de acord cu anumite obligatii iar guvernul caruia i-am permis sa aiba grija de suveranitatea noastra nationala a fost de acord sa respecte anumite limite stabilite in Constitutie. Guvernamantul actual a incalcat acordul, aruncand deoparte limitele constitutionale asupra puterii si autoritatii lor, in timp ce simultan acumulau tot mai multe obligatii puse pe seama poporului. Poti sa ii refuzi? Nu? Acest motiv, mai mult decat orice altul, e cel pentru care ai incetat sa fii o fiinta umana libera si esti acum un sclav.

Esti un sclav. Cand traiesti sub o guvernare care ia bunastarea ta si a copiilor si face in asa fel incat sa te tina docil si te inspaimanta pentru a te mentine obedient, cum ar putea fi altfel?

Esti un sclav. Poti ramane asa, sau nu. E chiar atat de simplu. Nu va veni nimeni sa te salvezeu. Nu exista eroi sau cavalerie care alearga sa te salveze. Daca tu si copiii tai veti trai ca sclavi sau fiinte umane libere depinde in intregime de tine.

Reclame


 1. […] Zona de criza: 2009 – Anul Sclavului […]

 2. bine ba si ce e de facut? da si o solutie!

  1. Nu eu am scris articolul, dar sunt de acord cu autorul. Din perspectiva libertatii ca drept/putere/optiune de a spune NU, solutia e simpla. Sa spui NU. Asta poate insemna multe lucruri. Fiecare poate avea propriul mod de a rezista si a refuza sa ia parte la functionarea unui mecanism cu care nu e de acord. Spunea cineva, nu-mi mai amintesc exact cine, ca rezistenta poate lua miliarde de forme. Eu, de exemplu, am facut multe sacrificii, am renuntat la multe lucruri, am refuzat multe tentatii si am facut multe eforturi ca sa nu intru in niste situatii care ma faceau mai complice decat inainte la lucruri cu care nu eram de acord. Un exemplu simplu, nu am luat niciodata vreun imprumut de la banca, desi as fi putut. Si asta a insemnat sa ma chinui ingrozitor. Dar am vrut sa evit o situatie de inrobire suplimentara. Fiecare om poate gasi solutia lui de rezistenta. Totul e sa ia hotararea asta si sa-si asume riscurile. Imi pare rau, dar solutii minune nu exista. De asta si alegem sa fim atat de putin liberi.

 3. suntem cu toti sclavii sistemului financiar. Ai credit esti sclav.

  1. De asta eu nu am luat niciodata imprumut de la banci. Si ma lipsesc de tot felul de lucruri. Dar fiecare face alegerea pe care o doreste. ..

 4. Noi ..Romanii trebuie sa ne autoeducam, Media si politicieniie au o relatie foarte stransa -Mintile noastre sunt ocupate cu ENTRAINMENT si nu avem TIMP SA GANDIM. Suntem Moderni Scavi IN devenire!!POLITICIENII care ar trebui sa ne reprezinte Drepturile noastre- POPULATIEI ROMANIEI au un singur tel de as urma INTERESELE PERSONALE!! Cum este posibil ca noi sa ii lasam pe ei sa decida legea cipurilor?! REFERENDUM !! asta e sansa noastra!! BANkerii INTERNATIONALI controleaza aproap toate Guvernele lumii!! Nu este o TEorie Conspirative este REALITATEA in care TRAIM!!
  Intra pe http://www.youtube.com si search THe MONEY MASTERS!! Citeste Naom CHomsky!Trebuie sa ne aparam Libertatea! Spune NU scavagismului Modern!!

 5. Cu privire la Legislatia Internetului, ce se intampla acum in EU nu este o veste buna…Libertatea de a conversa liber pe Internet ne va fi luata…cu siretenie…au de gand sa schimbe tot continutul legii actuale ..cu masuri mai drastice….si asta e doar inceputul sfarsitului… INFORMEAZATE!!!GANDESTE!! fIECARE PERSOANA IN PARTE ARE PUTEREA DE A SCHIMBA CEVA!!

 6. Notice, if you read carefully, they are only complaining about marketing and not tracking.
  Nothing the European Commission says can be taken at face-value, without looking deeper.

  The EU may be introducing legislation within months, that would authorise RFID and the Internet of Things
  What is RFID?
  RFID is a system for tracking people and their possessions ‘in real time’. Imagine everywhere you go is logged and recorded and posted on the internet, immediately, as soon as you arrive.
  Tiny radio transponder chips will be placed in everything you buy, each carrying a unique ID number. That number can be scanned from a distance of up to a few feet.
  In the ‘Internet of Things’ (also called ‘Internet 3.0‘) every object will have its own internet web-page, with its RFID number being its web-address. Every time an object is detected by an RFID reader, the time and place will be logged on its web-page, together with other information, such as purchaser, etc.. But the record of the object’s movements will also be a record of its owner’s movements, and it will be a simple matter to cross-reference to identify all a person’s belongings. Tracking these objects’ history, on the Internet of Things, they will have tracked all your movements, your entire life. In fact, IBM already have a patent on this (US #200220165758 – ‘IDENTIFICATION AND TRACKING OF PERSONS USING RFID-TAGGED ITEMS’).
  Here are a couple of good articles on the subject
  http://www.theregister.co.uk/2003/06/27/rfid_chips_are_here/
  http://www.sciam.com/article.cfm?id=how-rfid-tags-could-be-used
  Is this EU policy?
  read for yourselves: –
  http://ec.europa.eu/information_society/policy/rfid/eu_approach/index_en.htm
  http://ec.europa.eu/information_society/policy/rfid/documents/Iotconferencespeech012009.pdf

  Now lets come back to Commissioner Reding and privacy protection.
  The EU propose that consumers will have
  * ‘Opt-in‘ privacy, meaning RFID tags would be automatically disabled at the check-out, unless you opt to keep them live.
  * Prohibition of junk mail and marketing, unless you opt-in.

  These protections sound good, but are they as good as they look?

  1. The privacy proposals aren’t firm yet – they are still ‘evolving’ and may not be confirmed.
  2. The EU want to make you carry RFID you can’t disable, by putting it in all government issued cards, documents, passports, ‘entitlement cards’ and ID cards. Even if RFID tags in purchased items are disabled, there will still be plenty more tags to track us.
  3. You are probably already carrying RFID – in things you would never think of – library cards, photocopier cards, ‘Oyster’ cards for the London Underground, etc.. There are items industry sneaked in while you weren’t looking. Let’s not build the infrastructure to track these.
  iNTRA PE http://www.libertas.eu

 7. In primul rand trebuie sa-ti faci auzita vocea!! Biserica are o campanie de semnat prtie impotriva cipului!! Nu e o gluma, marii bisericii au inteles ce inseamna cipul=Sclavagism!! Strange semnaturi de la prieteni vecini, adreseazate Senatorul PDL Iulian Urban
  citeste mesajul lui:
  Unii oameni doresc cu orice pret sclavia. Avem in caracterul nostru romanesc cumva inscrisa gena sclaviei? Eu nu-i inteleg deloc pe cei care se bucura de introducerea biocipurilor! In imaginatia lor slabuta probabil isi inchipuie ca acest biocip o sa le rezolve nu stiu ce probleme de securitate sau nu pot trai altfel decat daca le spun altii ce sa faca ori cum sa se comporte. Inteleg un singur lucru; ca au plamani prea slabi pentru a respira aerul libertatii si ca nu stiu ce sa faca cu viata lor. Aerul libertatii este tare, dar libertatea este extrem de pretioasa pentru noi oamenii. Libertatea presupune si riscuri – poti sa fii injunghiat pe strada, dar asta nu-i micsoreaza cu nimic frumusetea. Finte umane suntem si suntem nascuti sa fim liberi. De multe ori in istorie am platit aceasta libertate cu sangele martirilor sai. Este pacat sa renuntam la ea si sa devenim niste sclavi multumiti de starea noastra. Ideia libertatii strabate intreaga istorie a umanitatii ca un fluviu rosu de sange. Un exemplu pentru noi ar trebui sa fie plecarea evreilor condusi de Moise din Egipt. Cand evreii cartesc ca n-au facut bine ca au plecat din Egipt (adica ca au iesit din sclavie) unde spun ei aveau la dispozitie ,,caldari de carne ca sa manance” , Moise intelege ca nu poate scoate nimic bun din sufletele lor de sclavi si ii poarta prin pustie timp de 40 de ani astfel incat sa moara toata generatia si sa se nasca oameni noi cu simtul demnitatii, raspunderii si al libertatii – care nu cunoscusera sclavia. Sclavia este o stare mentala a sclavului care crede si el ca si stapanul ca asa trebuie sa fie, ca este normal sa fie sclav. In starea de sclav el nu este obligat sa gandeasca ci numai sa munceasca ca boul la jug, caci ganditul poate da dureri de cap unora si-i o treaba tare grea, n-asa domnilor procipisti? O sa va dau ceva dureri de cap cand o sa afirm sus si tare ca daca o sa purtati cip nu veti fi mai protejati pentru ca cine va dori sa va prade sau dusmanii care vor sa va faca felul vor gasi usor cai de a o face. Singurul lucru pe care il veti obtine este ca veti fi mai controlati de catre ,,Stapanii din umbra”. Singurul rezultat notabil este ca nu veti mai indrazni sa protestati sau sa nu fiti de acord cu stapanii, nu veti indrazni sa fiti ,,incorecti politic” si veti deveni doar niste roboti ascultatori care veti executa numai ce vi se va cere. Alternativa de a spune altceva va va costa imediat prin inscriptionarea pe biochip a nesupunerii dumneavoastra si asta va avea consecintele de rigoare….prima pe care o veti descoperi este ca Orwell a inteles perfect notiunea de ,,dubla gandire” si v-a prezentat-o perfect in romanul 1984 pe care ar fi bine sa-l cititi mai intai, cat mai aveti timp. Dupa cum vedeti ,,Vajnica lume noua,, nu va aduce prea multa fericire, dar voi militati, militati in continuare pentru ea si o sa vedeti pe dracul! Ganditi-va bine ca cine are de gand sa comita un atac terorist n-are inscris pe chip ca-i terorist, sau ca vrea s-o faca pentru ca asta n-o stiu nici autoritatile. Dupa ce detoneaza o bomba si moare sau va taie gatul nu mai conteaza nimic pentru el. Unde va e siguranta promisa? Bashca, ati pierdut libertatea! Copii vostri nu vor mai indrazni in acele zile sa scrie nici pe forumurile ziarelor asa cum scriu eu astazi. In fiecare zi o sa va blesteme pentru ceea ce le-ati facut. Stapanii vor sti in orice clipa unde le sunt sclavii, ce fac, ce gandesc, ce aer respira! Caritatea si iubirea intre oameni va fi intemnitata intro nesfarsita era glaciara iar pamantul va fi plin de de mortii care umbla intunecati, tacuti si tristi. Aceasta este lumea viitorului pe care o construiti pentru voi si copii vostri. Un lucru care sa va dea de gandit – voi nu veti sti niciodata ce este inscris pe verychip si teama va va umple fiinta, iar teama va va transforma in slugi preaplecate ale intunericului. Au nu sunt oare suficiente buletinele actuale pentru identificare? Macar pe le poti vedea ce scrie! Acel CNP macar are o semnificatie clara si logica pentru voi! La ce bun spre exemplu amprentele pe verychip? Nici macar nu le vedeti! De ce credeti ca cheltuie atata si fac atata propaganda daca n-au un scop ascuns?
  Cu stima al dvs. Greywolf!

 8. „Ganditi-va bine ca cine are de gand sa comita un atac terorist n-are inscris pe chip ca-i terorist, sau ca vrea s-o faca pentru ca asta n-o stiu nici autoritatile. Dupa ce detoneaza o bomba si moare sau va taie gatul nu mai conteaza nimic pentru el. Unde va e siguranta promisa? Bashca, ati pierdut libertatea! Copii vostri nu vor mai indrazni in acele zile sa scrie nici pe forumurile ziarelor asa cum scriu eu astazi. In fiecare zi o sa va blesteme pentru ceea ce le-ati facut. Stapanii vor sti in orice clipa unde le sunt sclavii, ce fac, ce gandesc, ce aer respira! Caritatea si iubirea intre oameni va fi intemnitata intro nesfarsita era glaciara iar pamantul va fi plin de de mortii care umbla intunecati, tacuti si tristi. Aceasta este lumea viitorului pe care o construiti pentru voi si copii vostri. Un lucru care sa va dea de gandit – voi nu veti sti niciodata ce este inscris pe verychip si teama va va umple fiinta, iar teama va va transforma in slugi preaplecate ale intunericului. Au nu sunt oare suficiente buletinele actuale pentru identificare? Macar pe le poti vedea ce scrie! Acel CNP macar are o semnificatie clara si logica pentru voi! La ce bun spre exemplu amprentele pe verychip? Nici macar nu le vedeti! De ce credeti ca cheltuie atata si fac atata propaganda daca n-au un scop ascuns?”

 9. The future does not need to be an extension of the present; history tells us this. There have been countless times when whole new social orders were brought forth in completely unexpected, unpredictable and positive ways.
  http://awakeningthedreamer.org/content/view/137/

  „We have been astonished by the sudden crumbling of institutions, by extraordinary changes in people’s thoughts, by unexpected eruptions of rebellion against tyrannies, by the quick collapse of systems of power that seemed invincible. What leaps out from the history of the past hundred years is its utter unpredictability.”

  ~ Howard Zinn

 10. Miscari Internationale la scara larga
  Awakening the Dreamer Initiative,
  http://awakeningthedreamer.org/content/view/84/132/

  What We Do

  Our commitment is to change the dream of the modern world, the old dream that we finally see is so destructive.

  We know another world is possible and we know that engaged citizens of the world hold a key to its creation.

  So our work is to help us see the old dream we’ve been born into and to awaken into the new, a grounded sense of optimism and a commitment to action . . . . . as an integral part of our lives.

  When we each stay awake, as a stand for peace, justice and sustainability, we are community! When we grow in number and see ourselves we become the movement for a new dream, an unstoppable force, inspired by life itself.

 11. si aveti de gand sa spuneti NU on-line ?

  am impresia ca nici macar persoana care a scris articolul nu crede in el …

 12. Germinus, fara sa vreau sa minimizez efortul tau, daca nu tu ai scris articolul, de ce nu indici sursa/autorul? Daca nu pentru altceva atunci macar in semn de respect si onestitate intelectuala.

  1. Am atasat linkul catre pagina pe care am gasit articolul. Nu am scris numele autorului (asa cum fac de cate ori il stiu), pentru ca nu am reusit sa-l gasesc pe pagina sau pe site. Dar am preluat articolul pentru ca mi se parea prea bun. Daca descopera cineva autorul, pornind de la linkul respectiv, il poate posta aici. Eu am avut cele mai bune intentii dar pur si simplu nu l-am putut identifica.

 13. Un mesaj pentru detinatorul blogului:

  Daca vi se pare interesant documentarul propus mai sus, puneti-l, va rog, ca articol in blog, eventual cu o scurta prezentare.
  Cred ca este un film care merita vazut de cat mai multi, ca un prim dus rece, de trezire la realitatea lumii in care traim…
  Multumesc si la cat mai multe… treziri.

  1. Multumesc mult pentru sugestie 🙂 Nu am reusit inca sa-l vad, dar titlul suna foarte interesant. Abia astept sa am timp de asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: